Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG's kooktechnieken

Haal meer uit je apparatuur

Door met kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren is het mogelijk om een diversiteit aan heerlijke gerechten te bereiden. Van simpele kooktechnieken tot aan de meest complexe kooktechnieken. Alles om het beste uit jouw ATAG-apparatuur te halen en nog meer van koken te gaan houden.

 

Meerfase koken

Meerfase koken is de mogelijkheid om tot 3 ovenfuncties achter elkaar door te laten lopen zonder dat de oven tussendoor opnieuw moet worden ingesteld. Met deze functie is voor sommige gerechten mogelijk om het garingsproces te versneller, maar het geeft bovenal een nieuwe dimensie aan een gerecht.

Lees meer

Regenereren

Regenereren is een manier om reeds gegaarde gerechten opnieuw op te kunnen warmen of warm te houden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Lees meer

Koken met stoom

Dat stomen gezond is, wisten we al. Maar hoe zorg je ervoor dat de ingrediënten op de juiste wijze gestoomd worden? Daarvoor hebben wij een handige stoomtabel.

Lees meer

Sous-vide

Sous-vide is een proces waarbij in vacuüm verpakt voedsel in een waterbad op relatief lage en constante tempratuur wordt verwarmd.

Lees meer

Celsius°Cooking™

Celsius°Cooking™ is een nieuwe manier van inductie koken. Iedere kookzone is tot op de graad nauwkeurig in te stellen. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer bang te zijn dat gerechten aanbranden of te gaar worden. Je pannen koken niet meer over. Je kunt met een gerust hart de tafel mooi dekken, terwijl je gerecht op de ingestelde temperatuur blijft.

Lees meer

Ontdek onze kooktechnieken | ATAG | atag-be