Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

INNOVATIE

Bij ATAG pushen we onszelf dagelijks tot het uiterste om mooie, gebruiksvriendelijke producten voor jouw keuken te kunnen maken. Met respect voor ons rijke verleden én met gezonde nieuwsgierigheid naar de toekomst.

 

CELSIUS°COOKING™

ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking™ bieden je de mogelijkheid om per kookzone de temperatuur tot op de graad en seconde nauwkeurig in te stellen. Niet voor niets werden onze inductiekookplaten met Celsius°Cooking™ bekroond met de prestigieuze iF DESIGN AWARD.

MEER OVER CELSIUS°COOKING™

Elevate™ kookplaat met afzuiging

De ATAG Elevate™ is de stilste kookplaat met afzuiging die er is. Het systeem maakt tijdens het koken minder dan 60 dB(A) geluid. Dat is zo stil dat je normaal kunt praten tijdens het koken. Uitgerust met het Celsius°Cooking™ systeem en Bridge inductie heb je complete vrijheid, controle en overzicht.

Ontdek Elevate™

Premium Green vaatwassers

Met een ATAG Premium Green duurzame vaatwasser hoef je nooit meer te kiezen tussen prestaties en de planeet. Dankzij verschillende innovaties krijg je plezier in het doen van de afwas. Premium Green vaatwassers zijn energiezuinig, stil en gebruiken zo min mogelijk water en vaatwasmiddel.

Ontdek Premium Green

ATAG EXPERIENCE CENTER

Waarschijnlijk stel je maar een paar keer in je leven een nieuwe keuken samen. In ons Experience Center (ATAG Denderhoutem) helpen we je graag om te kijken welke lijn, materiaal, kleur en apparatuur het best bij jou past. Maak voor persoonlijk advies een afspraak via de knop hieronder.

AFSPRAAK MAKEN

ATAG Innovatie | atag-be