Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Onze Partners

ATAG is trots te werken met zoveel geweldige partners

Antwerpen Proeft

Met grote vreugde kondigen we aan dat ATAG de nieuwe Headline Partner wordt van Antwerpen Proeft! ATAG en Antwerpen Proeft vormen een perfecte combinatie, zoals bleek tijdens de eerste samenwerking in 2023. ATAG en Antwerpen Proeft delen dezelfde visie op innovatie, kwaliteit en smaak.

Ontdek meer

Sundea

Na een succesvol eerste verbouwproject is Sundae ook dit jaar weer helemaal klaar om een oud pand te renoveren tot een stijlvolle woning. Een prachtige bel-etage woning uit de jaren 60 zal worden verbouwd. De combinatie van een mooi design en de praktische kant, maakt van ATAG de ideale partner en “friend” voor keukenapparatuur in zowel het eerste als nu het tweede Sundae Huis! Je kan via onze social kanalen volgen hoe de toestellen van ATAG de ideale ingrediënten vormen voor een complete keuken.

Diabetes Liga

De Diabetes Liga wil de ogen openen en pro-actiever inzetten op gezond eten, regelmatig bewegen, mentaal welbevinden … om zo diabetes een halt toe te roepen. Gezonde voeding is een eerste – misschien wel eenvoudigste – stap tot een gezonde leefstijl. Immers gezond eten begint thuis ... in de keuken. Samen met de Diabetes Liga werd een mooi partnership aangegaan waarbij we o.a. het nieuwe Open Huis uitrusten met ATAG toestellen.

NJAM!

In Sarah's Sweet Table zet patissier Sarah Renson de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. De passie voor "all things sweet" geeft ze nu ook met veel plezier door in haar allereerste bakprogramma op njam! Ga thuis zelf aan de slag met Sarahs zoete tips en eenvoudige baktechnieken en pak gezellig uit met overheerlijke homemade desserts op je volgende koffietafel.

La Grande Balade

La grande balade neemt ons mee op een tocht langs het toeristische en gastronomische erfgoed van ons land. De Noordzee, de Ardennen, de streek van Herve, de Gaume... De mooie regio's van België onthullen al hun cachet en nodigen uit tot een wandeling! La Grande Balade heeft elk weekend, naast enkele toeristische items, ook een kookrubriek van 9 minuten. We zijn enthousiast te mogen aankondigen dat we een partnership hebben met La Grande Ballade en samen met onze ambassadrice Mélanie Mayné hieraan kunnen meewerken.

Kaapwijn festival

Live muziek, gastronomische foodtrucks, kinderanimatie, een ideale dag voor de wijnliefhebbers en levensgenieters. Van harte Welkom op het 6de Kaapwijnfestival dat opnieuw doorgaat in het mooie “Hof van Volmersele” te Kampenhout. 2023 wordt een fantastische editie met vele nieuwe attracties en culinaire wijnontdekkingen. Zo komen er niet minder dan 30 buitenlandse gasten langs, wijnmakers uit diverse wijnlanden waaronder nieuwe wijnhuizen uit Italië en Zuid-Afrika. Een passende wijn kan een bijzonder gerecht spectaculair maken. Een ATAG wijnklimaatkast bewaart je beste flessen tot het perfecte moment, bij de ideale temperatuur en luchtvochtigheid.

Ontdek meer

Onze Partners | ATAG we love to cook | atag-be