Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
MATRIX DESIGN TOT IN DE PUNTJES

BLACK STEEL

Een echte eye-catcher. Black steel is een materiaal dat naadloos aansluit in je keuken en een aantrekkelijk accent toevoegt. Kom je dichterbij, dan zie je de spannende details van het geborstelde metaal.

Bekijk collectie

GRAPHITE

Graphite geeft je keuken pit, zonder dat het harde contrasten oplevert. Het harmonieert en past in verschillende keukenstijlen, maar is bijzonder goed te combineren met gedempte kleuren als olijf, grijs en taupe.

Bekijk collectie

RVS

Sterk en snel weer schoon: roestvrijstaal werd oorspronkelijk alleen in professionele keukens gebruikt. Nu zorgt deze glanzende look van voor een industrieel accent in jouw interieur.

Bekijk collectie

ONTDEK MATRIX

Wij zorgen ervoor dat niet alleen design, maar ook smaak voorop staat. Altijd. Bij iedere bereidingstechniek. Bij onze krachtige stoomovens, bijvoorbeeld, waarmee je sublieme gerechten op tafel zet. Of in onze gaspitten met krachtige wokvlam, voor pijlsnelle smaakexplosies. In de ongekend ruime ovens schuif je met gemak drie bakplaten groente, aardappels en vis tegelijk. Heb je even geen inspiratie? Kies dan een gerecht uit een van de 131 automatische programma’s. Met MATRIX heb je het perfecte team in je keuken voor de lekkerste gerechten. Je hoeft alleen de boodschappen nog te doen.

 

ERVAAR HET MET JE EIGEN OGEN

Ben je benieuwd naar hoe MATRIX-apparatuur in jouw keuken past? In het ATAG Experience Center kun je al onze producten met elkaar vergelijken. Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen - ook over andere keukenapparatuur van ATAG.

MEER OVER HET EXPERIENCE CENTER

ATAG MATRIX-lijn | Design inbouw ovens | We love to cook | atag-be