Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Tips en Tricks

Handige tips & tricks om het beste uit uw ATAG-apparatuur te halen. Van schoonmaken van het gasfornuis tot aan de slimme functies van uw oven.

 

Reinigen vaatwasser

Om te zorgen dat de vaat schoon en fris uit de vaatwasser komt, is het belangrijk om de vaatwasser regelmatig te reinigen. Zo houdt u zo lang mogelijk plezier van uw vaatwasser.

Lees meer

Pannen voor de inductiekookplaat

Hoe zit dat nou met pannen op een inductiekookplaat? Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor inductiekookplaten. Wij hebben een aantal handige feiten op een rijtje gezet om u te helpen!

Lees meer

Braden met de culisensor

De perfecte cuisson van vlees of vis kan een aardige uitdaging zijn. Een oven met culisensor is daarbij een betrouwbare hulp.

Lees meer

De vaatwasser efficiënt indelen

De keuken is niet alleen een werkruimte, maar ook een leefruimte. Tegenwoordig misschien nog meer dan voorheen. Kinderen die thuis zijn en thuiswerken zorgen voor nog meer afwas. De vaatwasser efficiënt indelen is dan wel handig om maximale prestatie en een laag energieverbruik te behouden.

Lees meer

De beste koelkast indeling

De koelkast indelen lijkt heel eenvoudig, maar de inrichting hiervan is zo ontworpen om producten zo lang én goed mogelijk houdbaar te houden.

Lees meer

Schoonmaken pannendragers

Het gasfornuis schoonmaken is een klusje dat veel mensen liever vergeten. Maar stelt u dit te lang uit, dan kan het flink vies worden.

Lees meer

De oven reinigen met stoom

Het reinigen van de (combi-)stoomoven is een vervelende klus. Maar het schoonhouden zorgt ervoor dat hij beter blijft werken, minder geurtjes produceert en natuurlijk veel mooier blijft.

Lees meer

Het reinigen van de filters van uw afzuigkap

Het reinigen of vervangen van de filters is essentieel voor een lange levensduur van uw ATAG-apparatuur. Ze zuigen tenslotte elke dag een hoop viezigheid op.

Lees meer

Schoonmaken inductiekookplaat

Een inductiekookplaat schoonmaken is een eenvoudige klus, maar het is wel belangrijk dat dit op juiste wijze gebeurt. Zo voorkomt u het risico op beschadigingen, wat het uiterlijk en de werking van de inductiekookplaat kunnen beïnvloeden.

Lees meer

Ontkalken combi-stoomoven of 3-in-1 oven

Gedurende het gebruik van uw combi-stoomoven of 3-in-1 oven ontstaat er kalk in het stoomsysteem. Afhankelijk van de waterhardheid en de mate van gebruik moet het stoomsysteem worden ontkalkt.

Lees meer

Tips en Tricks | ATAG | atag-be