Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Tips en Tricks

Handige tips & tricks om het beste uit uw ATAG-apparatuur te halen. Van schoonmaken van het gasfornuis tot aan de slimme functies van uw oven.

 

Reinigen vaatwasser

Om te zorgen dat de vaat schoon en fris uit de vaatwasser komt, is het belangrijk om de vaatwasser regelmatig te reinigen. Zo houdt u zo lang mogelijk plezier van uw vaatwasser.

Lees meer

Pannen voor de inductiekookplaat

Hoe zit dat nou met pannen op een inductiekookplaat? Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor inductiekookplaten. Wij hebben een aantal handige feiten op een rijtje gezet om u te helpen!

Lees meer

Braden met de culisensor

De perfecte cuisson van vlees of vis kan een aardige uitdaging zijn. Een oven met culisensor is daarbij een betrouwbare hulp.

Lees meer

De vaatwasser efficiënt indelen

De keuken is niet alleen een werkruimte, maar ook een leefruimte. Tegenwoordig misschien nog meer dan voorheen. Kinderen die thuis zijn en thuiswerken zorgen voor nog meer afwas. De vaatwasser efficiënt indelen is dan wel handig om maximale prestatie en een laag energieverbruik te behouden.

Lees meer

De beste koelkast indeling

De koelkast indelen lijkt heel eenvoudig, maar de inrichting hiervan is zo ontworpen om producten zo lang én goed mogelijk houdbaar te houden.

Lees meer

Schoonmaken pannendragers

Het gasfornuis schoonmaken is een klusje dat veel mensen liever vergeten. Maar stelt u dit te lang uit, dan kan het flink vies worden.

Lees meer

De oven reinigen met stoom

Het reinigen van de (combi-)stoomoven is een vervelende klus. Maar het schoonhouden zorgt ervoor dat hij beter blijft werken, minder geurtjes produceert en natuurlijk veel mooier blijft.

Lees meer

Het reinigen van de filters van uw afzuigkap

Het reinigen of vervangen van de filters is essentieel voor een lange levensduur van uw ATAG-apparatuur. Ze zuigen tenslotte elke dag een hoop viezigheid op.

Lees meer

Schoonmaken inductiekookplaat

Een inductiekookplaat schoonmaken is een eenvoudige klus, maar het is wel belangrijk dat dit op juiste wijze gebeurt. Zo voorkomt u het risico op beschadigingen, wat het uiterlijk en de werking van de inductiekookplaat kunnen beïnvloeden.

Lees meer

Ontkalken combi-stoomoven of 3-in-1 oven

Gedurende het gebruik van uw combi-stoomoven of 3-in-1 oven ontstaat er kalk in het stoomsysteem. Afhankelijk van de waterhardheid en de mate van gebruik moet het stoomsysteem worden ontkalkt.

Lees meer

Tips en Tricks | ATAG | atag-be