Beste klant, we hebben de systeembeveiliging geüpgraded en single sign-on ingeschakeld voor al onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). De actie is gedaan om de bescherming van onze digitale platforms te verbeteren en je in staat te stellen naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van de beveiligingsupgrade word je vriendelijk verzocht om per 1 juni 2023 het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen, door deze te resetten. Als je het wachtwoord al opnieuw hebt ingesteld, zijn er geen nieuwe acties nodig. Als je geen Mijn ATAG account hebt, moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Tips en Tricks

Handige tips & tricks om het beste uit uw ATAG-apparatuur te halen. Van schoonmaken van het gasfornuis tot aan de slimme functies van uw oven.

 

Reinigen vaatwasser

Om te zorgen dat de vaat schoon en fris uit de vaatwasser komt, is het belangrijk om de vaatwasser regelmatig te reinigen. Zo houdt u zo lang mogelijk plezier van uw vaatwasser.

Lees meer
Pannen voor de inductiekookplaat

Hoe zit dat nou met pannen op een inductiekookplaat? Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor inductiekookplaten. Wij hebben een aantal handige feiten op een rijtje gezet om u te helpen!

Lees meer
Braden met de culisensor

De perfecte cuisson van vlees of vis kan een aardige uitdaging zijn. Een oven met culisensor is daarbij een betrouwbare hulp.

Lees meer
De vaatwasser efficiënt indelen

De keuken is niet alleen een werkruimte, maar ook een leefruimte. Tegenwoordig misschien nog meer dan voorheen. Kinderen die thuis zijn en thuiswerken zorgen voor nog meer afwas. De vaatwasser efficiënt indelen is dan wel handig om maximale prestatie en een laag energieverbruik te behouden.

Lees meer
De beste koelkast indeling

De koelkast indelen lijkt heel eenvoudig, maar de inrichting hiervan is zo ontworpen om producten zo lang én goed mogelijk houdbaar te houden.

Lees meer
Schoonmaken pannendragers

Het gasfornuis schoonmaken is een klusje dat veel mensen liever vergeten. Maar stelt u dit te lang uit, dan kan het flink vies worden.

Lees meer
De oven reinigen met stoom

Het reinigen van de (combi-)stoomoven is een vervelende klus. Maar het schoonhouden zorgt ervoor dat hij beter blijft werken, minder geurtjes produceert en natuurlijk veel mooier blijft.

Lees meer
Het reinigen van de filters van uw afzuigkap

Het reinigen of vervangen van de filters is essentieel voor een lange levensduur van uw ATAG-apparatuur. Ze zuigen tenslotte elke dag een hoop viezigheid op.

Lees meer
Schoonmaken inductiekookplaat

Een inductiekookplaat schoonmaken is een eenvoudige klus, maar het is wel belangrijk dat dit op juiste wijze gebeurt. Zo voorkomt u het risico op beschadigingen, wat het uiterlijk en de werking van de inductiekookplaat kunnen beïnvloeden.

Lees meer
Ontkalken combi-stoomoven of 3-in-1 oven

Gedurende het gebruik van uw combi-stoomoven of 3-in-1 oven ontstaat er kalk in het stoomsysteem. Afhankelijk van de waterhardheid en de mate van gebruik moet het stoomsysteem worden ontkalkt.

Lees meer

Tips en Tricks | ATAG | atag-be