Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
De tijd IS ER RIJP VOOR

ATAG Wijnklimaatkast

voor de wijnliefhebber

Een passende wijn kan een bijzonder gerecht spectaculair maken. Een ATAG wijnklimaatkast bewaart je beste flessen tot het perfecte moment, bij de ideale temperatuur en luchtvochtigheid. Een feest voor wijnfanaten!

Aantal wijnflessen
190
Klimaatzones
3
Van
5°C
Tot
20°C
Genieten van een prachtig glas wijn is het resultaat van een delicaat proces. Het ware karakter komt pas volledig naar voren als de wijn wordt geserveerd op de perfecte temperatuur. Uiteraard nadat deze heeft kunnen rusten op de juiste temperatuur bij een ideale luchtvochtigheid, beschermd tegen trillingen en UV licht. De professionele ATAG Wijnklimaatkast brengt de magie van een ervaren sommelier binnen handbereik van elke wijnliefhebber.

De magie van een sommelier

Til je wijnbeleving naar een hoger niveau. Niet alleen bewaren, maar ook het beheren & het serveren. Laat je meenemen door één van 's werelds beste sommeliers, Andreas Larsson.

Ontdek alle features

De Moderne wijnkelder

Het ideale klimaat van een eeuwenoude wijnkelder, maar dan met de technologie van vandaag.

Bekijk alle functies en details

DE ZOEKTOCHT NAAR PERFECTIE

Ontworpen met de ervaringen en wensen van professionele wijnkenners uit de hele wereld.

Haal alles uit je wijnklimaatkast

Over wijn raak je nooit uitgeleerd. Ook bij het bewaren en serveren van wijn komt veel kijken. Daarom krijg je bij aanschaf van een ATAG Wijnklimaatkast gratis toegang tot een Masterclass bij de Amsterdam Wine Academy. Hier krijg je een uitgebreide wijnproeverij en uitleg van een Sommelier die jou helpt alles uit je kast te halen.

Amsterdam Wine Acadamy

Internationale lancering

Samen met ons global merk ASKO hebben we de ATAG wijnklimaatkast geïntroduceerd tijdens het Orange Wine Festival in Izola (Slovenië).

Wijnklimaatkast | 189 flessen | 3 temp. zones | ATAG | atag-be