Beste klant, we hebben de systeembeveiliging geüpgraded en single sign-on ingeschakeld voor al onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). De actie is gedaan om de bescherming van onze digitale platforms te verbeteren en je in staat te stellen naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van de beveiligingsupgrade word je vriendelijk verzocht om per 1 juni 2023 het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen, door deze te resetten. Als je het wachtwoord al opnieuw hebt ingesteld, zijn er geen nieuwe acties nodig. Als je geen Mijn ATAG account hebt, moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
De tijd IS ER RIJP VOOR

ATAG Wijnklimaatkast

voor de wijnliefhebber
Genieten van een prachtig glas wijn is het resultaat van een delicaat proces. Het ware karakter komt pas volledig naar voren als de wijn wordt geserveerd op de perfecte temperatuur. Uiteraard nadat deze heeft kunnen rusten op de juiste temperatuur bij een ideale luchtvochtigheid, beschermd tegen trillingen en UV licht. De professionele ATAG Wijnklimaatkast brengt de magie van een ervaren sommelier binnen handbereik van elke wijnliefhebber.
ONTDEK ALLE FEATURES

Til je wijnbeleving naar een hoger niveau. Niet alleen bewaren, maar ook het beheren & het serveren. Laat je meenemen door één van 's werelds beste sommeliers, Andreas Larsson.

BELEEF DE WIJNKLIMAATKAST
TECHNOLOGIE ONTMOET TRADITIE

Het ideale klimaat van een eeuwenoude wijnkelder, maar dan met de technologie van vandaag.

Bekijk alle functies en details
DE ZOEKTOCHT NAAR PERFECTIE

Ontworpen met de ervaringen en wensen van professionele wijnkenners uit de hele wereld.

Haal alles uit je kast

Over wijn raak je nooit uitgeleerd. Ook bij het bewaren en serveren van wijn komt veel kijken. Daarom krijg je bij aanschaf van een ATAG Wijnklimaatkast gratis toegang tot een Masterclass bij de Amsterdam Wine Academy. Hier krijg je een uitgebreide wijnproeverij en uitleg van een Sommelier die jou helpt alles uit je kast te halen.

Amsterdam Wine Acadamy

Internationale lancering

Samen met ons global merk ASKO hebben we de ATAG wijnklimaatkast geïntroduceerd tijdens het Orange Wine Festival in Izola (Slovenië).

Wijnklimaatkast | 189 flessen | 3 temp. zones | ATAG | atag-be