Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Welkom in het ATAG Experience Center!

Indien u voor de keuze staat om inbouwtoestellen voor uw nieuwe of gerenoveerde keuken te kiezen of u wil vervanging van een inbouwtoestel dan helpen we u hier graag verder mee.

Onze adviseurs verwelkomen u graag in ons Experience Center. Daarvoor is het maken van een afspraak verplicht. Voordat u ons bezoekt, maken wij u graag attent op de door ons genomen maatregelen die wij treffen voor en tijdens een bezoek. Bij de afspraakbevestiging ontvangt u deze informatie.

Indien u de verplaatsing naar het Experience Center niet ziet zitten, geen probleem!  Wij bieden eveneens advies op afstand aan.

Lees hieronder meer.

Afspraak Experience Center

Het ATAG Experience Center in Denderhoutem is momenteel uitsluitend te bezoeken op afspraak.
U dient voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken.

Bent u op zoek naar een bepaald typenummer/apparaat? Informeer dan vooraf of het aanwezig is in ons Experience Center. U kan ons bereiken op het telefoonnummer 053/80 62 08

Maak direct een afspraak

Advies op afstand

Naast dat wij u fysiek kunnen ontvangen, staan onze adviseurs u graag op afstand te woord om advies te geven om passende keukenapparatuur te vinden voor uw droomkeuken. Telefonisch, via WhatsApp of FaceTime, kunt u vragen stellen over het gebruik van apparatuur en uw wensen bekend maken.

Onze adviseurs geven u graag het advies dat hierbij past. Wilt u contact met een van hen? Laat dit dan aan ons weten per mail: toonzaal@atagbenelux.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen af te stemmen op welke manier het adviesgesprek zal worden gehouden/ingepland.

Vermeld in deze mail:
- Uw naam, e-mailadres en telefoonnummer
- Welke informatie u wenst te verkrijgen.
In welke toestellen u interesse heeft.
- Voorkeur voor dag en tijdstip (tijdens de kantooruren) waarop u gecontacteerd wenst te worden.

ATAG kookdemo’s en events

Maak uitgebreid kennis met de toestellen van ATAG en kom inspiratie opdoen tijdens een van onze kookdemonstraties of culinaire evenementen. Onze huiskoks leren u graag de kneepjes van het vak.

Lees meer

Waar vindt u ons Experience Center?

ATAG Benelux
Atomveldstraat 10
9450 Haaltert

Bekijk hier uw route

 

 

Experience Center | ATAG | atag-be