Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

WELKOM IN ONS EXPERIENCE CENTER

Ervaar onze apparatuur

Natuurlijk wil je je keukenapparaten zien en voelen vooraleer je beslist. In ons Experience Center ontdek je de verschillende mogelijke uitvoeringen, kan je de bediening testen en… meer nog, kan je er, net zoals in onze andere kookateliers over heel België, eventueel zelfs proeven van al het lekkers dat je binnenkort met je ATAG-keukentoestellen op tafel kan toveren. Ontdek op deze pagina de verschillende mogelijkheden.

Afspraak Experience Center

In het ATAG Experience Center (tussen Gent en Brussel) staat het merendeel van onze toestellen in al hun glorie uitgestald en ontdek je er de verschillende productlijnen met elk hun eigen uitvoering zowel qua materialen, kleuren, bediening…, als qua alle mogelijke functionaliteiten. Onze adviseur gidst je vlot doorheen ons assortiment en geeft je met plezier de nodige deskundige uitleg. Omdat we graag alle tijd voor je maken, is ons Experience Center in Denderhoutem enkel te bezoeken op afspraak. Klik hieronder voor een afspraak.

Maak direct een afspraak

Culinaire Evenementen

Laat je zintuigen prikkelen! Ontdek de ATAG-toestellen en hun mogelijkheden terwijl je geniet van al het lekkers dat onze chefs “live” ermee voor jou aan het bereiden zijn. Zo organiseren we tal van sessies over héél België: zoals de “Ontdek ATAG” sessies waar de veelzijdigheid van onze toestellen aan bod komt, of ga zelf aan de slag in één van de “Beleef ATAG” sessies. Je kan ook kiezen voor specifieke masterclasses rond stoomkoken of het vernieuwende Celsius°Cooking. Reserveer snel jouw plaatsje en geniet!

Schrijf je in

Advies op afstand

Vind u geen moment in uw agenda om langs te komen in onze toonzaal? Geen paniek! Onze 2 adviseurs staan u ook graag op afstand te woord om advies te geven bij de zoektocht naar de passende keukenapparatuur voor in uw droomkeuken. Dit kan telefonisch, via WhatsApp of FaceTime. Wilt u contact met één van onze adviseurs? Stuur dan een mailtje naar: toonzaal@atagbenelux.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen af te stemmen op welke manier het adviesgesprek zal worden gehouden/ingepland.

Vermeld in deze mail:
- Uw naam, e-mailadres en telefoonnummer
- Welke informatie u wenst te verkrijgen.
In welke toestellen u interesse heeft.
- Voorkeur voor dag en tijdstip (tijdens de kantooruren) waarop u gecontacteerd wenst te worden.

Waar vindt u ons Experience Center?

ATAG Benelux
Atomveldstraat 10
9450 Haaltert

Bekijk hier uw route

ATAG Experience Center | Ervaar het premium design | atag-be