Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

WELKOM IN ONS EXPERIENCE CENTER

Ervaar onze apparatuur zelf

Een bezoek aan ons Experience Center is enkel op afspraak mogelijk. Lukt het niet om langs te komen? Dan staan onze adviseurs voor u klaar om u zo goed mogelijk vanop afstand verder te helpen.

Afspraak Experience Center

Het ATAG Experience Center in Denderhoutem is momenteel uitsluitend te bezoeken op afspraak. U dient voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken.

Maak direct een afspraak

Advies op afstand

Vind u geen moment in uw agenda om langs te komen in onze toonzaal? Geen paniek! Onze 2 adviseurs staan u ook graag op afstand te woord om advies te geven bij de zoektocht naar de passende keukenapparatuur voor in uw droomkeuken. Dit kan telefonisch, via WhatsApp of FaceTime. Wilt u contact met één van onze adviseurs? Stuur dan een mailtje naar: toonzaal@atagbenelux.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen af te stemmen op welke manier het adviesgesprek zal worden gehouden/ingepland.

Vermeld in deze mail:
- Uw naam, e-mailadres en telefoonnummer
- Welke informatie u wenst te verkrijgen.
In welke toestellen u interesse heeft.
- Voorkeur voor dag en tijdstip (tijdens de kantooruren) waarop u gecontacteerd wenst te worden.

Waar vindt u ons Experience Center?

ATAG Benelux
Atomveldstraat 10
9450 Haaltert

Bekijk hier uw route

 

 

ATAG Experience Center | Ervaar het premium design | atag-be