Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Het ATAG Kookboek

Over kook-, stoom- en garingstechnieken

Van kookboeken kun je er nooit genoeg hebben. Vooral het ATAG-kookboek is een musthave in jouw (nieuwe) keuken. Haal het beste uit je keuken en uit jezelf, leer alles over garings-, stoom- en kooktechnieken. In dit kookboek vind je een aantal smaakvolle recepten van ATAG chef Tim. Variërend van koken op inductie tot stomen met de stoomoven. Het ATAG-kookboek helpt jou de chef in jezelf te ontdekken.

ATAG Chef-kok: Tim Delissen

“Koken begint voor mij bij het selecteren van de beste ingrediënten. Vervolgens kijk ik welke kooktechniek het beste bij dit product past. Met de juiste bereiding kan je van een prachtig product een hemels gerecht maken.”

Kookboek downloaden

Kookboek vol inspiratie | ATAG we love to cook | atag-be