Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ONTDEK ATAG PREMIUM GREEN
ZELDZAME TOPKLASSE VOOR DE DUURZAME CHEF
Met een ATAG Premium Green duurzame vaatwasser hoef je nooit meer te kiezen tussen prestaties en de planeet. Verschillende innovaties geven glans aan je vaatwerk. Bovendien zijn de Premium Green vaatwassers energiezuinig, ze verbruiken een minimum aan water en vaatwasmiddel én ze zijn ontworpen met een 20 jarige levensduur voor ogen.

Duurzame vaatwassers

ATAG Premium Green
20 jaar een duurzame vaatwasser

De meest duurzame vaatwasser is nu ook voor jou verkrijgbaar. De ATAG Premium Green lijn is ontworpen om je 20 jaar van schone vaat te voorzien. De belangrijkste onderdelen zijn uitgevoerd in hoogwaardig INOX, dat beter bestand is tegen hoge temperaturen, zout en vaatwasmiddel. Daarnaast geeft het je vaatwasser een premium uitstraling. Elke machine testen we afzonderlijk, zodat zelfs je meest kwetsbare servies en glaswerk tientallen jaren schoon en mooi blijft.

Ontdek de collectie
Een vaatwasser energiezuinig?

Bespaar energie en water met de ATAG Premium Green vaatwassers! Met ATAG Premium Green vaatwassers hoef je niet te kiezen tussen prestaties of planeet. Je hebt het schoonste resultaat bij het laagste verbruik. Adaptive Green Mode past de temperatuur en hoeveelheid water aan de vervuiling van je vaat. Dat betekent dat je maar 7,5 liter water per cyclus gebruikt, inclusief twee spoelbeurten. "Bij de gemiddelde vaatwasser van een ander merk is dat 10 liter!"

Duurzaam vaatwasmiddel

De ATAG Premium Green vaatwassers met auto dose maken gebruik van milieuvriendelijk vaatwasmiddel. Dankzij auto dose hoef je maar eens per maand ATAG 3-in-1 afwasgel bij te vullen. De vaatwasser detecteert hoe vuil het water in je vaatwasser is en doseert precies de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel. Zo ga je duurzaam om met je vaatwasmiddel en bespaar je geld.

Autdose vaatwasgel

IF Design Award

Volop innovatie met ATAG Premium Green

De duurzame vaatwassers uit de ATAG Premium Green lijn zijn bekroond met de prestigieuze IF Design Award. Ons product werd winnaar op het gebied van innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak, comfort en interactie.

Push-to-open
Flexi Racks™
Power zones
ConnectLife app
Met push-to-open past je ATAG Premium Green vaatwasser perfect in het design van jouw keuken. De praktische en stijlvolle LED binnenverlichting gaat branden wanneer je de deur opent en verlicht de hele vaatwasruimte.
De Flexi Racks™ rekken pas je gemakkelijk aan de lading aan. Je potten, pannen, glazen, bakplaten of ander groot keukengerei: alles past. De stijlvolle accentkleuren laten je makkelijk de juiste positie kiezen.
Met twee instelbare power zones kun je extra waskracht toevoegen. Kies de harde, directe waterstraal voor smalle, hoge vaat en de wijdere spray voor brede schalen of pannen. Je kunt zelfs twee wijde sprays combineren voor extra grote voorwerpen
Met de ConnectLife app kun je de vaatwasser op afstand bedienen en monitoren. Gewoon vanaf je smartphone of tablet. Zoek informatie op, wijzig instellingen, start of stop programma’s en meer

Duurzame vaatwassers: ATAG Premium Green | 100% planeet | atag-be