Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
De tijd IS ER RIJP VOOR
Genieten van een prachtig glas wijn is het resultaat van een delicaat proces. Het ware karakter komt pas volledig naar voren als de wijn wordt geserveerd op de perfecte temperatuur. Uiteraard nadat deze heeft kunnen rusten op de juiste temperatuur bij een ideale luchtvochtigheid, beschermd tegen trillingen en UV licht. De professionele ATAG Wijnklimaatkast brengt de magie van een ervaren sommelier binnen handbereik van elke wijnliefhebber.
ONTDEK ALLE FEATURES

Til je wijnbeleving naar een hoger niveau. Niet alleen bewaren, maar ook het beheren & het serveren. Laat je meenemen door één van 's werelds beste sommeliers, Andreas Larsson.

BELEEF DE WIJNKLIMAATKAST
TECHNOLOGIE ONTMOET TRADITIE

Het ideale klimaat van een eeuwenoude wijnkelder, maar dan met de technologie van vandaag.

Bekijk alle functies en details
DE ZOEKTOCHT NAAR PERFECTIE

Ontworpen met de ervaringen en wensen van professionele wijnkenners uit de hele wereld.

Internationale lancering

Samen met ons global merk ASKO hebben we de ATAG wijnklimaatkast geïntroduceerd tijdens het Orange Wine Festival in Izola (Slovenië).

 

"Vanaf de start van het project was het idee om een wijnklimaatkast te ontwikkelen met een aantrekkelijk design voor iedere leefruimte. We wilden niet alleen de beste omstandigheden creëren om wijnen te bewaren, laten rijpen en te serveren, maar ook innovaties toevoegen voor een extra beleving! Deze bestaan uit een ware lichtbeleving en de mogelijkheid om je wijn te scannen in de Vivino app. Met deze app ontvang je veel extra informatie over je wijn. Tegelijkertijd is er veel zorg besteed aan het kiezen van hoogwaardige materialen zoals het beukenhout voor de planken. "Deze wijnklimaatkast zie ik als teken van modern vakmanschap en als eerbetoon aan de wereld van wijn."

Vincent Hofstee - ATAG Global Design Manager

DAREWINES

We begrijpen dat je misschien nog niet alles weet over wijn. Daarom ontvang je een persoonlijke uitleg door een Sommelier van DareWines. Deze legt je uit hoe je het maximale uit je kast haalt. Daarnaast ontvang je een gratis wijnproeverij met je vrienden!

ATAG wijnklimaatkast | atag-be