Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
De tijd IS ER RIJP VOOR

ATAG Wijnklimaatkast

voor de wijnliefhebber
Genieten van een prachtig glas wijn is het resultaat van een delicaat proces. Het ware karakter komt pas volledig naar voren als de wijn wordt geserveerd op de perfecte temperatuur. Uiteraard nadat deze heeft kunnen rusten op de juiste temperatuur bij een ideale luchtvochtigheid, beschermd tegen trillingen en UV licht. De professionele ATAG Wijnklimaatkast brengt de magie van een ervaren sommelier binnen handbereik van elke wijnliefhebber.

ONTDEK ALLE FEATURES

Til je wijnbeleving naar een hoger niveau. Niet alleen bewaren, maar ook het beheren & het serveren. Laat je meenemen door één van 's werelds beste sommeliers, Andreas Larsson.

BELEEF DE WIJNKLIMAATKAST

TECHNOLOGIE ONTMOET TRADITIE

Het ideale klimaat van een eeuwenoude wijnkelder, maar dan met de technologie van vandaag.

Bekijk alle functies en details

DE ZOEKTOCHT NAAR PERFECTIE

Ontworpen met de ervaringen en wensen van professionele wijnkenners uit de hele wereld.

Haal alles uit je kast

Over wijn raak je nooit uitgeleerd. Ook bij het bewaren en serveren van wijn komt veel kijken. Daarom krijg je bij aanschaf van een ATAG Wijnklimaatkast gratis toegang tot een Masterclass bij de Amsterdam Wine Academy. Hier krijg je een uitgebreide wijnproeverij en uitleg van een Sommelier die jou helpt alles uit je kast te halen.

Amsterdam Wine Acadamy

Internationale lancering

Samen met ons global merk ASKO hebben we de ATAG wijnklimaatkast geïntroduceerd tijdens het Orange Wine Festival in Izola (Slovenië).

Cave à vin ATAG | atag-be