Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ONTDEK ATAG PREMIUM GREEN
ATAG PREMIUM GREEN VAATWASSERS

onze beste vaatwasser

ATAG PREMIUM GREEN
Met een ATAG Premium Green duurzame vaatwasser hoef je nooit meer te kiezen tussen prestaties en de planeet. Verschillende innovaties geven glans aan je vaatwerk. Bovendien zijn de Premium Green vaatwassers energiezuinig, ze verbruiken een minimum aan water en vaatwasmiddel én ze zijn ontworpen met een 20 jarige levensduur voor ogen.

20 jaar een duurzame vaatwasser

De ATAG Premium Green lijn is ontworpen om je 20 jaar van schone vaat te voorzien. De belangrijkste onderdelen zijn uitgevoerd in hoogwaardig INOX, dat beter bestand is tegen hoge temperaturen, zout en vaatwasmiddel. Daarnaast geeft het je vaatwasser een premium uitstraling. Elke machine testen we afzonderlijk, zodat zelfs je meest kwetsbare servies en glaswerk tientallen jaren schoon en mooi blijft.

Ontdek de collectie

Slimme VAATWASSER

De Adaptive Green Mode functie past de temperatuur en hoeveelheid water aan op de vervuiling van je vaat. De temperatuur wordt verlaagd en elke fase van de cyclus wordt verlengd om water te besparen en dezelfde perfecte reinigingsresultaten te bereiken als een normaal programma.

Minder vaatwasmiddel, geen gedoe

Nooit meer rommelen met zeeptabletten: dankzij auto dose hoef je maar eens per maand ATAG 3-in-1 afwasgel bij te vullen. Nog mooier: de vaatwasser detecteert hoe vuil het water in je vaatwasser is en doseert de juiste hoeveelheid wasmiddelen. Zo ga je bewust om met je vaatwasmiddel.

Autodose vaatwasgel

IF Design Award

Volop innovatie met ATAG Premium Green

De vaatwassers uit de ATAG Premium Green lijn zijn bekroond met de prestigieuze IF Design Award. Ons product werd winnaar op het gebied van innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak, comfort en interactie.

Push-to-open
Flexi Racks™
Power zones
ConnectLife app
Met push-to-open past je ATAG Premium Green vaatwasser perfect in het design van jouw keuken. De praktische en stijlvolle LED binnenverlichting gaat branden wanneer je de deur opent en verlicht de hele vaatwasruimte.
De Flexi Racks™ rekken pas je gemakkelijk aan de lading aan. Je potten, pannen, glazen, bakplaten of ander groot keukengerei: alles past. De stijlvolle accentkleuren laten je makkelijk de juiste positie kiezen.
Met twee instelbare power zones kun je extra waskracht toevoegen. Kies de harde, directe waterstraal voor smalle, hoge vaat en de wijdere spray voor brede schalen of pannen. Je kunt zelfs twee wijde sprays combineren voor extra grote voorwerpen
Met de ConnectLife app kun je de vaatwasser op afstand bedienen en monitoren. Gewoon vanaf je smartphone of tablet. Zoek informatie op, wijzig instellingen, start of stop programma’s en meer

Energiezuinige vaatwassers: ATAG Premium Green | atag-be