Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling


Maak uitgebreid kennis met de toestellen van ATAG en kom inspiratie opdoen tijdens een van onze kookdemonstraties of culinaire evenementen. Onze huiskoks leren u graag de kneepjes van het vak.

 

Kookdemonstraties

Nu ook sessies ’s avonds én verspreid over 4 locaties!

Droomt u van een nieuwe keuken en wilt u weten welke ATAG-toestellen echt bij u passen? Neem dan deel aan één van onze kookdemonstraties. Onze huiskoks maken u graag wegwijs in de mogelijkheden van onze toestellen. Van inductie tot combi-stomen: alle kooktechnieken komen aan bod. U kunt de verschillende hapjes bereid in onze toestellen uitgebreid proeven. Een kookdemonstratie duurt 2,5 uur en is gratis.

Schrijf u snel in

Quli Events

U heeft een ATAG-combistoomoven in uw keuken staan, maar u weet niet goed wat u er allemaal mee kan doen. Boek dan uw plaatsje op één van onze Quli Events. Onze huiskoks maken u graag wegwijs in de uitzonderlijke mogelijkheden van de ATAG-combistoomoven. Ze serveren u een viergangenmenu en geven veel tips en tricks zodat u thuis probleemloos met uw oven aan de slag kunt. Een Quli Event duurt 3 uur en u betaalt 50 euro per persoon. U kunt zowel ’s middags als ’s avonds een Quli Event volgen.

Schrijf u eenvoudig in

Baking Events

Houdt u van bakken en wil u meer uit uw ATAG-oven halen? Schrijf u dan in voor één van de Baking Events! Onze huiskoks laten u graag de uitgebreide bakmogelijkheden van uw ATAG-oven ontdekken. Aan de hand van creatieve én toegankelijke recepten zult u versteld staan hoe eenvoudig u heerlijke zoetigheden uit een ATAG-oven kan toveren. Een Baking Event duurt 3 uur en u betaalt 39 euro per persoon. Heeft u een ATAG Baking Event voucher dan kunt u bovendien voor 1 betalend persoon één persoon gratis meenemen.

Schrijf u snel in

Events | ATAG | atag-be