Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Kookdemo's en events

Maak uitgebreid kennis met de toestellen van ATAG en kom inspiratie opdoen tijdens een van onze kookdemonstraties of culinaire evenementen. Onze huiskoks leren u graag de kneepjes van het vak.

 

Kookdemonstraties

Nu ook sessies ’s avonds én verspreid over 4 locaties!

Droomt u van een nieuwe keuken en wilt u weten welke ATAG-toestellen echt bij u passen? Neem dan deel aan één van onze kookdemonstraties. Onze huiskoks maken u graag wegwijs in de mogelijkheden van onze toestellen. Van inductie tot combi-stomen: alle kooktechnieken komen aan bod. U kunt de verschillende hapjes bereid in onze toestellen uitgebreid proeven. Een kookdemonstratie duurt 2,5 uur en is gratis.

Schrijf u snel in

Quli Events

U heeft een ATAG-combistoomoven in uw keuken staan, maar u weet niet goed wat u er allemaal mee kan doen. Boek dan uw plaatsje op één van onze Quli Events. Onze huiskoks maken u graag wegwijs in de uitzonderlijke mogelijkheden van de ATAG-combistoomoven. Ze serveren u een viergangenmenu en geven veel tips en tricks zodat u thuis probleemloos met uw oven aan de slag kunt. Een Quli Event duurt 3 uur en u betaalt 50 euro per persoon. U kunt zowel ’s middags als ’s avonds een Quli Event volgen.

Schrijf u eenvoudig in

Baking Events

Houdt u van bakken en wil u meer uit uw ATAG-oven halen? Schrijf u dan in voor één van de Baking Events! Onze huiskoks laten u graag de uitgebreide bakmogelijkheden van uw ATAG-oven ontdekken. Aan de hand van creatieve én toegankelijke recepten zult u versteld staan hoe eenvoudig u heerlijke zoetigheden uit een ATAG-oven kan toveren. Een Baking Event duurt 3 uur en u betaalt 39 euro per persoon. Heeft u een ATAG Baking Event voucher dan kunt u bovendien voor 1 betalend persoon één persoon gratis meenemen.

Schrijf u snel in

Events | ATAG | atag-be