Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Beleef een kookevenement

Leef u uit!

We bieden u graag de gelegenheid om de ATAG apparaten aan levende lijve te kunnen ondervinden. Hiervoor organiseren wij QuliEvents en kookdemonstraties. Een uitgelezen kans om in een inspirerende kookomgeving alles te weten te komen over ATAG kook – en baksystemen en diverse kooktechnieken.

QuliEvents

Om de ATAG-ervaring compleet te maken organiseren we QuliEvents. Tijdens deze kooksessies demonstreren onze chef en onze kookdemonstratrice de uitgebreide mogelijkheden van de ATAG combi-stoomoven. We organiseren zowel sessies in de namiddag om 12.00 uur als ‘s avonds om 19.30 uur.

Elke sessie duurt ongeveer 3 uur en is betalend (€ 50 pp). Uw inschrijving is pas definitief na betaling via overschrijving.

Schrijf u eenvoudig in

Bezoek een kookdemonstratie

Tijdens een demonstratieavond of -namiddag laat een ATAG kok u alle ins en outs zien van de combi-stoomoven, combi-magnetron, dubbeloven en de teppan yaki kookplaat. Leer meer uit de verschillende kooktechnieken en proef het resultaat. Zo haalt u thuis ook het beste uit uw kookapparatuur. De demonstratie duurt ongeveer 2,5 uur en is gratis!

Bekijk via onderstaande link wanneer de volgende kookdemonstraties plaatsvinden.

Schrijf u snel in

Baking-Event

Ontdek tijdens het Baking-Event hoe u heerlijke zoetigheden en patisserie kunt bereiden. U kunt op verschillende locaties het Baking-Event bijwonen. Deze zoete sessie duurt ongeveer 3 uur en is betalend, € 39,00 per persoon. Met de ATAG Baking-Event voucher kunt u voor elke betalende persoon één persoon gratis meenemen.

Schrijf u snel in

Events | ATAG | atag-be