Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG, een beleving voor u én uw keuken.

Zijn uw kookkunsten nauwelijks te onderscheiden van een professionele chef-kok? Haalt u evenveel, of misschien zelfs meer plezier in het bereiden van uw gerechten als van ze te consumeren en bent u op de koop toe altijd op zoek naar innovaties? Dan is ATAG de perfecte match voor uw keuken! ATAG staat garant voor kookplezier, welke techniek u ook kiest.
 
 
 
Culinaire perfectie

De keuken speelt voor elke (hobby)kok een essentiële rol in de zoektocht naar culinaire perfectie. De plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, smaken verfijnt en waar u de hand legt aan originele creaties. Of u nu een volwaardige culinaire chef bent of een hobbykok boordevol goesting, ATAG heeft voor ieder wat wils. In ons breed aanbod is er volop keuze uit diverse stijlen en technieken, zodat u voor iedere bereiding het maximum uit uw keuken en uzelf kunt halen.

Bekijk onze producten
Onze Magna-collectie

Magna, groots genieten in de keuken. De MAGNA-lijn, die behalve uit kookplaten ook uit combi-stoomovens, bijbehorende vacumeer- en warmhoudlades en verrassende afzuigsystemen bestaat, blinkt dan ook uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnenspel. Functionaliteit en design komen prachtig samen in deze state-of-the-art ontwerpen. Het mag dan ook niet verwonderen dat onze MAGNA-lijn meermaals in de prijzen viel voor z’n design

Bekijk onze MAGNA-collectie
Volop inspiratie

Iedere amateurchef heeft z’n eigen verhaal, wensen en gebruiken. Bij ATAG willen we er dan ook alles aan doen om u te helpen bij de keuze van de juiste kookapparaten. Kom eens ons Experience Center in Denderhoutem bezoeken en ervaar met eigen ogen al het moois dat wij voor u en uw keuken kunnen betekenen. Samen met u bekijken we welke kookbehoeften u heeft en welke apparatuur hier het best op aansluit. Want net als bij uw gerechten moet u ATAG écht beleven, zien en voelen!

Plan een afspraak

beleef-atag-hobbykok | atag-be