Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG, een beleving voor u én uw keuken.

Zijn uw kookkunsten nauwelijks te onderscheiden van een professionele chef-kok? Haalt u evenveel, of misschien zelfs meer plezier in het bereiden van uw gerechten als van ze te consumeren en bent u op de koop toe altijd op zoek naar innovaties? Dan is ATAG de perfecte match voor uw keuken! ATAG staat garant voor kookplezier, welke techniek u ook kiest.
 
 
 

Culinaire perfectie

De keuken speelt voor elke (hobby)kok een essentiële rol in de zoektocht naar culinaire perfectie. De plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, smaken verfijnt en waar u de hand legt aan originele creaties. Of u nu een volwaardige culinaire chef bent of een hobbykok boordevol goesting, ATAG heeft voor ieder wat wils. In ons breed aanbod is er volop keuze uit diverse stijlen en technieken, zodat u voor iedere bereiding het maximum uit uw keuken en uzelf kunt halen.

Bekijk onze producten

Onze Magna-collectie

Magna, groots genieten in de keuken. De MAGNA-lijn, die behalve uit kookplaten ook uit combi-stoomovens, bijbehorende vacumeer- en warmhoudlades en verrassende afzuigsystemen bestaat, blinkt dan ook uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnenspel. Functionaliteit en design komen prachtig samen in deze state-of-the-art ontwerpen. Het mag dan ook niet verwonderen dat onze MAGNA-lijn meermaals in de prijzen viel voor z’n design

Bekijk onze MAGNA-collectie

Volop inspiratie

Iedere amateurchef heeft z’n eigen verhaal, wensen en gebruiken. Bij ATAG willen we er dan ook alles aan doen om u te helpen bij de keuze van de juiste kookapparaten. Kom eens ons Experience Center in Denderhoutem bezoeken en ervaar met eigen ogen al het moois dat wij voor u en uw keuken kunnen betekenen. Samen met u bekijken we welke kookbehoeften u heeft en welke apparatuur hier het best op aansluit. Want net als bij uw gerechten moet u ATAG écht beleven, zien en voelen!

Plan een afspraak

atag-be