Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

 

Miriam en Perry kochten een paar jaar geleden hun ultieme droomhuis in Utrecht. Het interieur oogt nogal kil en ongezellig. Ook de keuken is wel toe aan wat kleine aanpassingen, zodat Perry genoeg culinaire ruimte heeft om veganistische gerechten voor zijn Foodtruck te bereiden. Een mooie uitdaging voor vtwonen-stylist Liza. 
 
 

Matrix Black Steel

De keukenapparatuur in de keuken van Miriam en Perry komt uit onze Matrix Black Steel lijn. Black Steel is een materiaal dat naadloos aansluit in de keuken en een aantrekkelijk accent toevoegt. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. De nuances worden bepaald door het lichtinval. Door de duidelijke gedefinieerde donkere kleur en het aanpassingsvermogen aan de omliggende kleuren en lichtomstandigheden gaat het materiaal mee in de omgeving.

Bekijk de Matrix Black Steel collectie

De 3 in 1 oven

Natuurlijk kan de 3 in 1 oven in deze keuken niet ontbreken. Eén oven die alles kan: stomen, bakken en opwarmen. Maar door de combinatie van verschillende functies hebben Miriam en Perry eigenlijk een 5 in 1 oven in de keuken. Met de combinatie van de 3 in 1 oven en de multifunctionele oven heeft Perry maximale ovencapaciteit tot zijn beschikking. Deze ovens denken met Perry mee, want hij kan gemakkelijk zijn favorieten gerechten opslaan zodat de ovens de juiste bereiding onthouden.

Ontdek meer over de 3 in 1 oven

De combinatie inductie en gas

Voor thuiskoks die niet kunnen kiezen is de combinatie inductie en gas ideaal. In de keuken van Miriam en Perry is een ATAG inductiekookplaat mét Fusion Volcano wokbrander geplaatst. Wokken op de Fusion Volcano wokbrander zodat men dat alleen in Azië kan en koken op verschillende inductie kookzones. Bijzonder aan deze kookplaat is de Bridge Induction zone. Hiermee heeft het stel de mogelijkheid om kookzones te koppelen tot één grote kookzones. Ideaal voor bijvoorbeeld een ATAG Teppan Yaki bakplaat.

Ontdek meer over deze kookplaat

Black Steel wandafzuigkap

Een gezond binnenklimaat vinden wij bij ATAG erg belangrijk. Een afzuigkap draagt hier aan bij. Ook de afzuigkap in de keuken komt uit de Matrix Black Steel lijn. Deze wandafzuigkap is geschikt voor recirculatie en afvoer naar buiten. Ervaar tijdens het koken optimaal zicht door de LED verlichting. Die in veel gevallen dimbaar is voor aangename verlichting in de keuken. Als Perry een lange kook dag heeft gehad kan hij de Clean Air functie inschakelen. Deze handige functie zorgt er 12 of 24 uur voor dat iedere 10 minuten de laatste stand wordt ingeschakeld om de ruimte te verfrissen.

Bekijk deze afzuigkap

Deze apparatuur in uw keuken?

Schittert deze apparatuur straks ook in uw keuken? Of ben u enthousiast geworden over ATAG apparatuur? Bezoek dan een dealer bij u in de buurt en ontdek meer over ATAG keukenapparatuur.Vind uw dealer

atag-be