Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

vtwonen weer verliefd op je huis – aflevering 5 april 2020

Bij gebrek aan inspiratie en een eigen stijl kocht het stel vier jaar geleden bij één winkel alle meubels van een set. Na een nare periode is het tijd voor een frisse start!

Met de MATRIX 3-in-1 oven in RVS is de keuken van Lisanne en Jelle omgetoverd tot een trendy en vooral multifunctionele keuken. Omdat deze oven kan warmen, bakken én stomen hebben ze een ultieme alleskunner in huis.

Bekijk de 3-in-1 ovenDe inductiekookplaat met bridgezone is ook zo’n veelzijdig apparaat. Zachtjes sudderen, krachtig bakken en grillen, het kan allemaal. De Bridge Induction zone biedt een wereld vol culinaire mogelijkheden. Naast de afzonderlijke kookzones voor bakken en braden, kan via een Teppan Yaki bakplaat of grillplaat een groter kookoppervlak worden gevormd.Bekijk de inductiekookplaat

Boven de inductiekookplaat is een RVS wandafzuigkap geplaatst. Welke perfect past bij de uitstraling van de keuken. Met deze wandafzuigkap zijn nare geurtjes verleden tijd, dankzij de Clean air functie. De Clean Air functie schakelt 12 of 24 uur lang, iedere tien minuten op de laagste stand in.

Bekijk de wandafzuigkap
Tot slot kan een vaatwasser natuurlijk niet ontbreken. Deze XL vaatwasser is geschikt voor 16 couverts, hiermee biedt de vaatwasser ruimte om beladingen tot 16 personen te kunnen wassen. Een gezellig etentje met vrienden of familie is voor Lisanne en Jelle dus geen probleem.

Bekijk de vaatwasser

atag-be