Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Crème brûlée

Bereidingstijd – 40 minuten

Benodigdheden voor 2 personen:

         1 dl melk

         1 dl slagroom

         20 gr kristalsuiker

         ½ vanillepeul

         2 eierdooiers

         4 eetlepels rietsuiker

 

Werkwijze:

1.       Schraap de ½ vanillepeul schoon en voeg dit samen met de melk en de room in een pannetje

2.       Verwarm dit samen met het suiker. Laat niet warmer worden dan handwarm

3.       Verwarm de combi stoomoven voor op stand: stomen 90°C

4.       Meng de eierdooiers goed door de massa van room en melk

5.       Verdeel het mengsel over 2 schaaltjes, probeer zo min mogelijk luchtbellen te laten ontstaan op het oppervlak van de crème brûlée

6.       Dek de schaaltjes goed af met folie

7.       Gaar de crème brûlée in 25 tot 30 minuten op een rooster in het midden van de combi-stoomoven

8.       Laat de crème brûlée afkoelen

9.       Strooi vlak voor het serveren wat rietsuiker over de crème brûlée en brandt de suiker met een gasbrander

 

Eet smakelijk en fijne paasdagen!

atag-be