Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Het voorgerecht: Toast met salade van grijze garnalen en appel met sinaasappel/gember mayonaise

De gemarineerde garnalen zijn bereid in de combi-stoomoven. Hierdoor behouden ze goed hun structuur wat perfect is voor in de salade.

Bekijk het recept

Het tussengerecht:.Eendenborst met zalf van pompoen, gestoomde groente, chutney en roseval aardappel

Een malse eendenborst bereid in de combi-stoomoven en op de Teppan Yaki plaat voor een knapperig korstje. De gestoomde groente zijn beetgaar wat een mooie combinatie is met de malse eendenborst. Het krokantje van roseval aardappel geeft het gerecht een heerlijke bite.

Bekijk het recept

Het hoofdgerecht: Kalkoenfilet met paddenstoelen en spek, geserveerd op een stamppot met saus van Pedro Ximénez

Het hoofdgerecht is grotendeels eenvoudig voor te bereiden. Door de kalkoenfilet van te voren te garen in de combi-stoomoven is deze perfect mals. Tijdens het diner hoeft de kalkoenfilet alleen nog even gebakken te worden

Bekijk het recept

Het nagerecht: Vanille-ijs met tuilles van kaneel en vanille, gezouten butterscotch en kruim van gebrande macadamia noot

Het sluitstuk van dit 4-gangenmenu is vanille-ijs met zelfgemaakte tuilles en gezouten butterscotch. De gezouten butterscotch is de perfecte tegenhanger van het zoete vanille-ijs.

Bekijk het recept

Kerstgerechten | atag-be