Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

 

De keukenapparatuur van ATAG biedt ontzettend veel mogelijkheden en functionaliteiten. Dus we kunnen ons voorstellen dat het wat tijd kost om uw apparaten beter te leren kennen. Claartje kookt nu al een tijdje op de apparatuur van ATAG. ATAG chef-kok Tim helpt Claartje in haar zoektocht naar de perfecte geroosterde aardappel uit de oven.

 

Kerstinspiratie van Claartje

De voorbereidingen voor het kerstdiner zijn in volle gang. Ook al wordt Kerst dit jaar anders aan het eten zal dat in ieder geval niet liggen. Claartje is haar keuken ingedoken voor een heerlijk voorgerecht uit de ATAG 3-in-1 oven. De combinatie van functies zorgt voor een extra knapperig resultaat.

Lees meer

ATAG in de keuken

Trots als een pauw kan Claartje eindelijk los in haar nieuwe keuken. Eén van de onderdelen van de grote verbouwing in hun nieuwe huis is de keuken. Splinternieuw en van alle gemakken voorzien. Als foodblogger draait natuurlijk alles om koken en eten. Daarom is de keuken geheel voorzien van ATAG-keukenapparatuur. De 3-in-1 oven kan natuurlijk niet ontbreken. Dit is niet alleen dé alleskunner, maar in de kleur Black Steel ook nog eens prachtig om te zien! Het komende halfjaar zal Claartje haar ervaringen met ATAG-keukenapparatuur delen op haar blog.

Lees hier Claartje’s blog

Brood uit de 3-in-1 oven

Eén van de unieke eigenschappen van de 3-in-1 oven is dat het mogelijk is om functies te combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stoom. Door brood, of in dit geval focaccia, te bereiden in de 3-in-1 oven met hetelucht en stoom wordt de focaccia extra knapperig van buiten en zacht van binnen. Tijdens het bakproces wordt er, afhankelijk van het gekozen niveau, een hoeveelheid stoom tijdens het bakproces de oven ingeblazen.

Lees het volledige recept hier

Meer weten over de 3-in1 oven?

Bent u een kok die graag experimenteert? Die met één apparaat wil kunnen bakken, stomen en verwarmen? Dan is de 3-in-1 oven van ATAG uw oven. Door de verschillende functies te combineren (bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven), is deze 3-in-1 oven eigenlijk een 5-in-1 oven. Door de vele mogelijkheden en geavanceerde bediening, maakt u elk gerecht dat u voor ogen heeft. Daarbij past hij ook nog eens prachtig in de modernste keukens

Ontdek de 3 in 1 oven

Black Steel: oog voor detail

Een materiaal dat naadloos aansluit in uw keuken en toch een aantrekkelijk accent toevoegt. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. De nuances worden bepaald door de lichtinval en de diepe borsteling die fraaie highlights naar boven brengt.

Lees meer over de kleur Black Steel

Herfstcakejes met pompoenpuree & five spice kruiden

Bij herfst denken de meeste mensen aan pompoen en heerlijke specerijen, combineer dit met een cakeje en het resultaat is een heerlijk herfstcakeje. Tip van de chef: door specerijen eerste te myoteren, oftewel verhitten in een klein beetje boter of olie, trekken de specerijen in de vetstof waardoor je geen korreltjes in je gerecht krijgt. Het volledige recept is te lezen op de blog van Foodness.

Lees hier het volledige recept

Perfecte Hasselback aardappels uit de 3-in-1 oven

In haar zoektocht naar de perfecte aardappel uit de oven komt Claartje uit bij de Hasselback aardappels. Tijdens haar zoektocht krijgt Claartje hulp van ATAG Chef Tim. Alvast een smaakvolle tip: door het toevoegen van stoom tijdens het bakproces worden de aardappels heerlijk krokant.

Lees meer

atag-be