Beste klant, we hebben de systeembeveiliging geüpgraded en single sign-on ingeschakeld voor al onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). De actie is gedaan om de bescherming van onze digitale platforms te verbeteren en je in staat te stellen naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van de beveiligingsupgrade word je vriendelijk verzocht om per 1 juni 2023 het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen, door deze te resetten. Als je het wachtwoord al opnieuw hebt ingesteld, zijn er geen nieuwe acties nodig. Als je geen Mijn ATAG account hebt, moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De voorbereidingen voor het kerstdiner zijn in volle gang. Ook al wordt Kerst dit jaar anders aan het eten zal dat in ieder geval niet liggen. Claartje is haar keuken ingedoken voor een heerlijk voorgerecht uit de ATAG 3-in-1 oven. De combinatie van functies zorgt voor een extra knapperig resultaat. De mini quiches met biet en geitenkaas zijn ook nog eens helemaal corona-proof. Iedereen krijgt zijn of haar eigen portie. En eet je op afstand met je geliefde familie of vrienden? Dan is dit voorgerecht ideaal om uit te delen. 
 
 
Een goede voorbereiding is het halve werk

Claartje zorgt ervoor dat ze goed is voorbereid. Voor het kerstmenu kiest ze voor gerechten die vrijwel volledig van te voren gemaakt kunnen worden, zo hoeven ze tijdens Kerst alleen nog even in de oven om opgewarmd te worden. Om het je helemaal makkelijk te maken stel op de ATAG 3-in-1 oven een programma samen, dan is het alleen nog één druk op de knop. Voor deze mini quiches stelt Claartje haar programma in op een combinatie van hetelucht en stoomoven en hetelucht en grill aan het einde.

Lees hier meer over een goede voorbereiding
Mini quiches met biet en geitenkaas

Deze mini quiches met biet en geitenkaas zijn niet moeilijk om te maken en lekker feestelijk. De mini quiches worden bereid in de 3-in-1 oven. Alle ovenfuncties worden gebruikt. Zo worden de bietjes bijvoorbeeld gestoomd en gaan de mini quiches de 3-in-1 oven in op de stand hetelucht en de laatste minuut gaat de grill nog even aan. Met als resultaat heerlijk knapperige mini quiches met biet en geitenkaas.

Bekijk het recept
Meer weten over de 3-in1 oven?

Bent u een kok die graag experimenteert? Die met één apparaat wil kunnen bakken, stomen en verwarmen? Dan is de 3-in-1 oven van ATAG uw oven. Door de verschillende functies te combineren (bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven), is deze 3-in-1 oven eigenlijk een 5-in-1 oven. Door de vele mogelijkheden en geavanceerde bediening, maakt u elk gerecht dat u voor ogen heeft. Daarbij past hij ook nog eens prachtig in de modernste keukens

Ontdek de 3-in-1 oven

atag-be