Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Ik ben Mélanie en speciaal voor jullie bedacht ik enkele verrassende recepten om jullie (feest)maal helemaal top te maken.

Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Mélanie, fiere mama en helemaal wild van lekkere gebakjes. Op mijn blog www.mamanfaitungateau.be ("mama maakt een gebakje") deel ik met veel plezier mijn creaties. De passie voor bakken begon toen ik zwanger was en ik tijdens de vele slapeloze nachten onze keuken omtoverde in een mini-bakkerijtje. Later, toen ons dochtertje geboren was en koekjes begon te eten, wou ik zoveel mogelijk zelf bakken. De blog werd haast een liefdesverhaal tussen mijn dochtertje, mezelf en de gebakjes.

Sinds kort ben ik ATAG-ambassadeur en daar ben ik bijzonder fier op! Zalig gewoon wat de ATAG-toestellen allemaal in hun mars hebben. Of het nu extra “crousillant of krokant” moet zijn, of net “sappig” moet blijven, de ATAG-oven kan het allemaal. Ik noem mezelf ook een echte fan van de stoomfunctie. Ik vind het gewoon spectaculair wat je allemaal met deze functie kan doen. Genoeg over mezelf, ik zet liever mijn creaties in de kijker zodat julle lekker aan het bakken kunnen gaan.

Macarons pistache

Sinds ik mijn ATAG-oven heb, maak ik regelmatig macarons. Niet toevallig, want het is voor het eerst sinds lang dat ze echt goed lukken!

Wil je dit icoon van de patisserie ook maken, dan deel ik graag met jullie mijn recept.

Klik hier voor het recept

Soesjes

Soezendeeg is voor veel patissiers vaak vijand nummer 1. Het deeg maken lijkt op het eerste zicht makkelijk maar in realiteit draait het vaak anders uit. Ik maak voorgoed komaf met jouw ergste (bak)nachtmerries en bezorg jou voortaan enkel zoete dromen!

Vandaag stel ik jullie mijn recept voor. Ik vul het aan met mijn ervaring, een duidelijke uitleg en een geweldige oven. Kortom, je hebt geen excuus meer om het niet eens opnieuw te proberen.

Klik hier voor het recept

Frambozentaart

Ik weet het, het is hartje winter, het is koud en ik stel je een taart met frambozen en limoen voor. Wat een zot idee ! Maar mijn dochter Zoé vraagt er al weken naar en als Zoé iets wil dan krijgt Zoé het (maar gelukkig niet altijd) . Welke mama zou ik zijn als ik haar dit pleziertje niet gun terwijl ik haast elke dag wel taart maak. Ja, ik geef toe. Ik ben dus gezwicht. En zeg nu zelf , een fris stukje frambozentaart na een stevige portie winterkost gaat er toch beter in dan een groot stuk chocoladetaart. Het recept is simpel en alles wat eenvoudig is, is handig, niet ?

Klik hier voor het recept

Bananenbrood

Wat smaakt er hartje winter beter van een stukje sappige cake. Deze keer heb ik mijn inspiratie aan de andere kant van de oceaan gezocht. Banana Bread is daar namelijk razend populair. Deze lekkernij stamt uit de woelige jaren ’30, een tijd waarin het economisch minder ging. Niets werd weggegooid en overrijpe bananen vonden hun weg in een heerlijke cake. Genoeg verhaaltjes verteld, je weet nu wat je met een overschotje van bananen moet doen.

Klik hier voor het recept

Peperkoek

Eindejaar komt dichterbij. De dagen zijn op hun donkerst, de nachten op hun langst. Het is de ideale periode om het thuis lekker gezellig te maken en de heerlijkste creaties uit je oven te toveren.

Vandaag stel ik jullie deze superzachte én overheerlijke peperkoek voor. Ik geef toe, ik was eerst niet zo’n fan van ‘kruidenkoek’ maar sinds ik dit recept ontdekte, moet ik mijn mening compleet herzien. Ik hou niet van de variant die je in de winkel koopt maar van dit recept ben ik helemaal wild. Meer nog, al mijn vrienden die het proefden, zijn minstens even enthousiast. Al nieuwsgierig hoe lekker het is? Probeer dan snel dit receptje.

Klik hier voor het recept

Cougnous

Zoete (kerst)mannetjes

Het is alweer december, de maand waar ik zo van hou. Hoog tijd om jullie leuke recepten voor te stellen helemaal passend in deze periode van het jaar. Vandaag heb ik mijn eerste kerstmannetjes (uit gistdeeg) in mijn ATAG-oven gemaakt. Ik voegde tijdens het bakken wat stoom toe en het resultaat was verbluffend.

Dit recept is bijzonder eenvoudig en buitengewoon lekker. Ze lijken op de cougnous die je ook bij de bakker kan kopen. Ze zijn hemelszacht op voorwaarde dat je ze de dag zelf opeet. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, dat is ze aanpassen naar jouw smaak én goesting (met rozijnen, met chocolade) om er dan met Kerstmis samen met een lekkere kop chocolademelk volop van te genieten!

Klik hier voor het recept

Mélanie Mayné - recepten | ATAG | atag-be