Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Snel, lekker en gezond in 20 minuten

Wie denkt dat de avondspits ophoudt zodra die uit de auto stapt, kan bedrogen uitkomen. Eenmaal thuis moet er nog worden gesneden, gekookt, gegeten en worden opgeruimd, waarna een ieder weer het huis uitrent naar een hobby of een afspraak. Gelukkig zijn er wat handigheden waarmee we met hoge snelheid een maaltijd op tafel kunnen toveren.

Algemene tips
- Maak een lijst van supersnelle succesgerechten.
- Leg een voorraad diepvriesgroenten en makkelijke wok ingrediënten in de vriezer aan.
- Vacumeer bereid eten geportioneerd voor één van de dagen erna.
- Gebruik ingrediënten of bereidingswijzen die weinig snijwerk behoeven (oesterzwammen, wokgarnalen, mosselen, zalmreepjes, groenten uit de diepvries, lente-ui, kleine snoeptomaten, taugé, broccoliroosjes).

Roerbakken
Het mooie van roerbakken is dat u alle ingrediënten in een hele korte tijd al omscheppend gaar bakt. Door een handige keuze te maken voor makkelijke ingrediënten is een gerecht in een handomdraai klaar. Wok garnalen kunnen zonder snijden de wok in, oesterzwammen kunnen snel in stukken worden gescheurd en door lente-ui en peulen hoeft maar een paar keer het mes te worden gehaald.

Veel noodle soorten hoeven maar kort te worden gekookt en udonnoodles zijn zelfs in gekookte vorm verkrijgbaar en kunnen op het laatst door het wok gerecht worden geschept.

Pasta en couscous
Verse pasta heeft een hele korte kooktijd. Met gebakken courgetteblokjes, zalmreepjes, kappertjes en kruiden uit de diepvries erdoor is de maaltijd zo klaar. De bereiding van couscous is helemaal zo gepiept. Na opgieten van koken water en laten wellen is de couscous binnen een paar minuten klaar.

Soep
Super gezond en heel eenvoudig is een soep van verse groenten. De groenten kunnen met een ui in hele grove stukken in een pan met bouillon. Na het aan de kook brengen en garen is de soep heel snel gepureerd en af te maken met een scheutje room of een smeltkaas. Heerlijk met stevig brood met boerenboter of kruidenkaas.

Salade
Van een salade is zo een maaltijdsalade gemaakt wanneer die rijkelijk is gevuld met veel (gegrilde) groenten of fruit en een significant aanwezig, voedzaam ingrediënt. Leg er eens plak (onder de gril) gegratineerde geitenkaas op, of een op de teppan yaki fel gebakken biefstuk (erna in reepjes gesneden), een gegrild stuk tonijn of een gepocheerd ei. Maak er een eenvoudig passende dressing bij, zoals bijvoorbeeld yoghurt met tomatentapenade, groene pesto of yoghurt-mayonaise met wasabi en gembersiroop.

Snel, lekker en gezond in 20 minuten | atag-be