Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

5 hele goede redenen om eten te stomen

Gezonde, blakende peultjes, worteltjes en een stukje vis. Dat is het beeld dat bij veel mensen opkomt als men het heeft over stomen. Maar stomen is veel meer dan dat. Denk eens aan een dampend, geurig kommetje Thaise jasmijnrijst. Een tikje kleverig, vol bloemig en nootachtig aroma. Of knapperig gestoomde groenten in een velletje rijstdeeg, geserveerd met een pikante dip.

Hieronder een opsomming waarom men vaker zou moeten stomen.

Verrassend

U kunt meer gerechten stomen dan u denkt. Wat dacht u van garnalen, mosselen, geurige rijst, dumplings, ‘gekookte’ eieren, het wellen van gedroogd fruit, het zelf maken van een broodje bapao of au-bain-marie bereidingen als een pudding of een flan. Verdiep uzelf eens in de Aziatische keuken en er gaat een stoomwereld voor je open!

Geen olie, geen vet

Er komt geen boter of olie aan te pas. Dat neemt niet weg dat een scheutje mooie olijfolie met vers gehakte kruiden en verse gemalen zout en peper over gestoomde groenten goddelijk is.

Gezond, smakelijk en aantrekkelijk

Naast vitaminen en mineralen blijft ook de vorm in tact. Stukkoken of kapot roeren is er niet bij. Uw eten blijft mooier en ziet er lekkerder uit. Het oog wil namelijk ook wat en de maag niet op de laatste plaats. Smaken blijven mooi in het product en worden niet af- of weggegoten.

Eenvoudig en simpel

Met een gerecht in een stoomoven ben je niet voortdurend bezig de boel te controleren (aan de kook brengen, terugschakelen, doorkoken, roeren, enz.). U loopt geen risico van overkoken, droog koken en aanbranden. Het proces verloopt heel beheerst zonder dat u er iets aan hoeft te doen. Ook een bord met eten warmt u eenvoudig zonder uitdrogen op. En een verse rookworst verwarmen kan niet verkeerd gaan.

Tijd en energie besparend

Plaats meerdere gerechten tegelijkertijd in een stoomoven boven elkaar. Het bespaart tijd en energie. Maar ook ergernis. Geen olie, geen baklucht, geen rommel, dus de keuken schoonmaken wordt een eitje.

Genoeg argumenten om te gaan stomen, dus aan de slag!

5 hele goede redenen om eten te stomen | atag-be