Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Ontdek ATAG
ONTDEK DE CHEF In Jezelf
Je keuken. De plek waar je wakker wordt met je eerste ristretto, lekker in je eentje. De plek waar je ‘s avonds nieuwe recepten bereidt. Waar je je vrienden én jezelf verrast met culinaire hoogstandjes. De plek waar alles en iedereen samenkomt. Wij doen er alles aan om van jouw keuken de fijnste plek in huis te maken. Met hoogwaardige apparatuur die de chef in jou naar boven haalt en ervoor zorgt dat je niets hoeft te missen.

KOKEN WORDT K°KEN

MET CELSIUS°COOKING™

Met de nieuwe ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking™ heb je voortaan de mogelijkheid de temperatuur per kookzone in te stellen. Tot op de graad en seconde nauwkeurig.

Smelten
45°C
Sudderen
90°C
Sauteren
164°C
Braden
221°C

DE KAST DIE JE WIJN VERDIENT

DE ATAG WIJNKLIMAATKAST

Een passende wijn kan een bijzonder gerecht spectaculair maken. Een ATAG wijnklimaatkast bewaart je beste flessen tot het perfecte moment, bij de ideale temperatuur en luchtvochtigheid. Een feest voor wijnfanaten!

Aantal wijnflessen
190
Klimaatzones
3
Van
5°C
Tot
20°C

ATAG EXPERIENCE CENTER

Waarschijnlijk stel je maar een paar keer in je leven een nieuwe keuken samen. In ons Experience Center (ATAG Denderhoutem) helpen we je graag om te kijken welke lijn, materiaal, kleur en apparatuur het best bij jou past. Maak voor persoonlijk advies een afspraak via de knop hieronder.

AFSPRAAK MAKEN
Vind een dealer bij jou in de buurt

atag-be | Premium keukenapparatuur | Nederlands Design | ATAG