Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG wizards - handige hulp

In de Connect Life app vindt u verschillende wizards die u helpen het maximale uit uw keukenapparatuur te halen.

Koelkast wizard

langer genieten van verse producten

Dat koken met verse ingrediënten het lekkerst is behoeft geen nadere uitleg. Met de wizard voor het bewaren van uw verse producten wordt u een helpende hand geboden om uw producten zo efficiënt mogelijk in de koelkast te bewaren, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Niet alleen erg handig dus, maar ook nog eens groen!

Ga naar de koelkast wizard

Inductiekookplaat wizard

multifunctioneel koken

Uw inductiekookplaat begeleidt u middels tijd- en temperatuurgestuurde programma’s om uw maaltijd perfect te laten garen. Met onder andere het programma voor wokken, sudderen of grillen bereidt u de meest uiteenlopende gerechten. Bekijk de Inductie wizard.

Ga naar de inductiekookplaat wizard

Driegangenmenu wizard

inspiratie voor een uitgebreid menu

Even geen inspiratie voor een heerlijke maaltijd? Met de driegangenmenu wizard kiest u eenvoudig een recept of driegangenmenu. Dankzij de filteroptie heeft u snel een selectie recepten voor uw neus die voldoen aan uw voorkeur. De wizard begeleidt u vervolgens stap voor stap, van boodschappen tot bereiding. Met een druk op de knop verzendt de app de optimale instellingen naar uw oven en hoeft u het gerecht er alleen nog in te zetten.

Bekijk de driegangenmenu wizard

Afzuigkap wizard

Verfris uw ruimte

Na het koken wilt u graag weer een frisse keuken. De afzuigkap wizard helpt u bij het vinden van de optimale instellingen voor uw afzuigkap.Bekijk de afzuigkap wizard

ATAG wizards overzicht | atag-be