Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

vtwonen weer verliefd op je huis - aflevering 23 februari 2020

Toen Peggy en Henk dit huis vijf jaar geleden gingen bekijken waren ze op slag verliefd. Toch lukte het maar niet om er samen uit te komen. Een uitdagende taak voor vtwonen-stylist Frans om de uitlopende stijlen bij elkaar te brengen. Op kookgebied zoeken Peggy en Henk graag de uitdaging op. Ze houden van de Brabantse gezelligheid en zijn lid van een kookclub. De apparatuur in de keuken moet dus ook ruimte genoeg hebben om voor grote groepen mensen te koken.

De huidige keuken van Peggy en Henk krijgt qua apparatuur een upgrade. Vtwonen-stylist Frans heeft de voorkeur gegeven aan donkere accenten, dus de apparatuur komt uit onze Matrix grafiet-lijn. Het paradepaardje in deze keuken is de nieuwe ATAG 3 in 1 oven. Eén oven die kan opwarmen, bakken én stomen. Uniek aan deze oven is dat deze een volwaarde stoomfunctie heeft. Zo kunnen Peggy en Henk ook groenten, vlees en vis stomen. Deze oven kunnen we met recht een ultieme alleskunner noemen.

Ontdek hier alle voordelen

Het stel kookt nog graag op gas. Dus de oude ATAG-gaskookplaat is vervangen door deze grafietkleurige gaskookplaat. Deze 5-pits kookplaat heeft voldoende ruimte om voor een grote club mensen te koken. Alle branders zijn voorzien van A+ gasbranders. Zo koken Peggy en Henk energiezuinig en veilig.

Bekijk hier de gaskookplaat

Goede afzuiging in de keuken is essentieel. De vorige afzuigkap hing erg laag. Daardoor stootte het stel makkelijk het hoofd. Dus ook de afzuigkap heeft een upgrade gehad.

Deze opbouw plafondunit is super eenvoudig te monteren en doordat hij aan het plafond hangt ontstaat er direct vrij zicht vanuit de keuken naar de kamer. Deze MAGNA afzuigkap maakt gebruik van randafzuiging. Etensgeuren en vetten hebben zo geen kans om te ontsnappen. Het is een recirculatie afzuigkap. De gezuiverde lucht wordt uiteindelijk weer terug het huis in geblazen. Om die lucht zo schoon mogelijk te houden is er een speciaal fijnstoffilter geplaatst. De lucht wordt gereinigd en het filter gaat wel 10 jaar mee!

Bekijk hier deze afzuigkap

Verstopt achter de keukendeurtjes, maar minstens zo belangrijk: de vaatwasser. In deze keuken zit namelijk de ATAG XXL vaatwasser met ruimte voor maar liefst 17 couverts. Als Peggy en Henk de eetclub over de vloer hebben past alle vaat met gemak in één keer in de vaatwasser. Een ander voordeel van deze vaatwasser is dat de bovenkorf in hoogte verstelbaar is. Zo ontstaat er ruimte voor wijnglazen of andere grote schalen. De sproeizones zorgen er voor dat het water in alle moeilijke hoekjes komt. Zo wordt de vaat op een energiezuinige manier goed schoon.

Bekijk hier de vaatwasser

atag-be