Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Soufflé aux légumes - ingrédients crus

Take advantage of the in-season vegetables and make a fresh vegetable soufflé. This fluffy dish is great for brunch or a light supper.
Dit recept is ingesteld op 6 personen

  • 3 cuillère à soupe  farine de blé blanche
  • 1 cuillère à café  sel
  • 3 pcs  œufs
  • 500 ml  lait
  • 1 pincée  poivre
  • 1 pcs  carotte
  • 2 pcs  tomates
  • 3 pcs  courgette
  • 120 g  fromage râpé
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Séparez les blancs des jaunes d'œufs.
  2. Montez les blancs en neige ferme avec un peu d'eau chaude.
  3. Coupez les légumes en tranches fines. Mélangez les jaunes d'œufs avec la farine, le lait, le sel et le poivre, puis versez sur les légumes. Incorporez ensuite les blancs en neige.
  4. Versez le mélange dans un plat huilé et saupoudrez de fromage râpé.
Enjoy!

Recipe | ATAG