Avec « Mon ATAG », toutes les informations de vos appareils sont stockées en un seul endroit. Très pratique si vous souhaitez signaler un dysfonctionnement, enregistrer de nouveaux appareils ou obtenir plus d'informations sur votre appareil.
Les avantages d'un compte « Mon ATAG » : * Enregistrez votre appareil et activez Garantie Plus ! * Signalez rapidement et facilement un dysfonctionnement * Trouvez des informations sur votre appareil
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid het deeg. Voeg de starter toe aan de bloem en voeg de olie en het zout toe. Voeg tijdens het kneden lauw water toe. Vorm het deeg tot een bal, bedek dit met een theedoek en laat dit ongeveer 30-40 minuten rijzen (totdat het deeg in volume is verdubbeld).
Kneed het deeg nog een keer, vorm een brood en leg dit op een bakplaat met bakpapier. Bedek het brood met een theedoek en laat het nog eens 20-30 minuten rijzen.
Maak voor het bakken 4 diagonale sneden in het brood om barsten te voorkomen.
Neem na het bakken het brood uit de oven en laat het afkoelen voor het aansnijden.