Dear customer, we have upgraded security systems and enabled a single sign on for all our brands. The action was done to improve protections of our digital platforms and enable you to move seamlessly between our brands. As part of the security upgrade, you are kindly requested to reset the password of your My ATAG account as of 1st June,2023. If you have already reset the password, no new actions are needed. If you don’t have a My ATAG account, you need to register first. Thank you.

Panier

Total

Envoi gratuit

Paiement sécurisé

Veau - rôti

Are you looking for an alternative for a perfect dinner roast? Use a veal shoulder. Give it some extra flavour with bacon, spices and pickles and your palate won't be disappointed.
Personnes
  • ½ cuillère à café  sel
  • 2 pincées  persil
  • 1 pincée  poivre
  • 0.4 kg  épaule de veau
  • 1 pincée  marjolaine
  • 4 pcs  cornichons au vinaigre
  • 2 tranches  bacon
  • 4 cuillère à soupe  huile végétale
Envoyer liste des commissions
Préparation
  1. Huilez la viande et le plat à four puis salez et poivrez à votre goût. Bardez la viande avec des tranches de bacon et des cornichons au vinaigre.
  2. Ajoutez 1 à 2 dl d'eau et arrosez la viande avec son jus pendant la cuisson.
Enjoy!

Recipe - Veau - rôti - ATAG