Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Appelvlaai

Overheerlijke appelvlaai met een zoete vulling. De eenvoud van het bakken is de sleutel tot ieders geluk!
Dit recept is ingesteld op 8 personen

Voor het deeg:
  • 300 g  bloem
  • 70 g  suiker
  • 1 stuk(s)  eieren
  • 1 pak  vanillesuiker
  • 180 g  boter
  • 50 ml  water
Voor de vulling:
  • 50 g  rozijnen
  • 50 g  suiker
  • 20 g  paneermeel
  • 400 g  geschilde appels in schijfjes
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Bereid het deeg. Meng de bloem en de suiker en prak de boter erdoor. Voeg een geklutst ei en genoeg water toe om het te binden tot een zacht deeg. Meng dit tot een gelijkmatige massa en kneed het deeg tot een bal.
  2. Bedek het deeg met plastic folie en laat het ten minste 30 minuten rusten in de koelkast. Gebruik 2/3 van het deeg om een ingevette springvorm te bekleden.
  3. Bereid de vulling. Strooi wat paneermeel gelijkmatig over het deeg. Strooi de geschilde appelschijfjes, de rozijnen en suiker gelijkmatig over het paneermeel en druk alles goed aan.
  4. Rol het laatste deel van het deeg uit en snijd dit in lange stroken. Leg de stroken als een geweven web over de vulling.
Enjoy!

Recipe - Appelvlaai - ATAG