Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Baguette Caprese

Bereidingstijd – 15 minuten

Het lekkerste broodje tijdens de lunch, maakt u natuurlijk zelf. Door de kaas te gratineren in de oven ontstaat er een heerlijke krokante, bruine laag op het broodje. Door de voorverwarmde oven met ovenstand grote grill + ventilator te gebruiken, is het mogelijk om tegelijk het broodje af te bakken als te gratineren. 
 
Benodigdheden voor 2 personen:
 
2 afbakbroodje (baguette)
4 plakken halfharde mozzarella
4 plakken Italiaanse gedroogde ham (prosciutto crudo)
Fetablokjes naar smaak
Handje rucola
Paar rode uien ringen
Paar stukjes zongedroogde tomaat
 
Werkwijze:
 
1. Verwarm de oven voor op stand grote grill met ventilator 210°C.
2. Leg de plakken mozzarella op het broodje.
3. Gaar het broodje met daarop de mozzarella in 12 tot 14 minuten in de oven.
4. Wanneer deze klaar is, haal het broodje uit de oven en laat deze afkoelen.
5. Snij vervolgens het broodje open en beleg het broodje met de gedroogde ham.
6. Leg hierop de rucola, de rode ui, de feta en de zongedroogde tomaten.
 
Eet smakelijk!
 

Multifunctionele ovens

ATAG heeft een optimale oven voor elke kok. Van multifunctionele 3-in-1 oven tot stoomoven, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk ons volledige assortiment voor een oven die bij u past.

Bekjk de ovens

atag-be