Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling


Passie voor koken

Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Elk facet moet kloppen om het koken tot een inspirerende beleving te maken. Met de lekkerste recepten, verschillende kooktechnieken en handige tips & tricks willen we u helpen om het beste uit uw ATAG-apparaten te halen.

 

ATAG's ambassadeurs

Wie kunnen beter vertellen over het gebruik van onze apparatuur dan de ervaringsdeskundige zelf! Ontdek hier hun ervaringen.

Lees meer

Online kookinspiratie

Ook online voorzien we u graag van kookinspiratie. Kijk live mee met chef-kok Tim bij het bereiden van heerlijke recepten en stel uw culinaire vragen. Of bekijk ons YouTube kanaal voor handige video’s, kookinspiratie en meer.

Bekijk de online kookinspiratie

Tips & tricks

Handige tips & tricks om het beste uit uw ATAG-apparatuur te halen. Van schoonmaken van het gasfornuis tot aan de slimme functies van uw oven.

Bekijk alle tips & tricks

Recepten

De lekkerste recepten voor een smaakexplosie. Stel met behulp van onze recepten uw eigen menu samen.

Bekijk alle recepten

Kooktechnieken

Met verschillende kooktechnieken kunt u een diversiteit aan gerechten bereiden. En dat alles is mogelijk met ATAG-apparatuur.

Bekijk alle kooktechnieken

Passie voor koken | ATAG.nl | atag-be