Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG staat voor kookplezier, welke techniek u ook kiest

Voor elke culinaire thuiskok is de kookplaat het centrum van zijn kookuniversum. Dit is de plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. Onze kookplaten zijn echte blikvangers en geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik. Voor elke soort thuiskok heeft ATAG wat wils. Of u nu een echte hobbykok bent of u juist begint met experimenteren. In het brede aanbod is er volop keuze uit stijlen en kookplaten voor gas-, inductie- en keramisch koken

Bekijk alle ATAG kookplaten

MAGNA - groots genieten in de keuken

MAGNA staat voor grootsheid. De MAGNA-lijn, die behalve uit kookplaten ook uit combi-stoomovens, bijbehorende lades en bijzondere afzuigkappen bestaat, blinkt dan ook uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnenspel. Functionaliteit en design komen prachtig samen in deze state-of-the-artontwerpen. De vele nationale en internationale designprijzen die ATAG voor de MAGNA-lijn heeft mogen ontvangen zijn wat dat betreft een mooie bevestiging.

Bekijk onze MAGNA-collectie

Matrix

Matrix staat voor een uitgebreide collectie apparatuur, met hoogwaardige functionaliteit in een uiterst stijlvolle omgeving. Hiermee kunt u uw keuken volledig naar wens samenstellen voor een maximale kook-en keukenbeleving. Kiest u voor de robuuste MATRIX-lijn, dan heeft u de luxe om de kleur te kiezen die het beste bij uw smaak en interieur past. De MATRIX-lijn bestaat namelijk uit de kleuren: RVS, het matzwarte grafiet en Black Steel.

Volop inspiratie

Weet u wat u nodig heeft in uw keuken? Waarschijnlijk stelt u maar een paar keer in uw leven een nieuwe keuken samen. Bij ATAG hebben wij oog voor de mens achter de keuken. Dat bent u, de thuiskok met uw eigen verhaal, wensen en gebruiken. Graag helpen wij u bij het kiezen van de juiste kookapparaten. Kom daarom naar ons Experience Center in Duiven en ervaar met eigen ogen al het moois dat wij voor uw keuken hebben ontwikkeld. Samen met u bekijken we welke kookbehoeften u heeft en welke apparatuur hier goed op aansluit.

Plan een afspraak

Dévrouvez | ATAG | atag-be