Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Caspar Bürgi en ATAG
Een kok zoekt kwaliteit. En vindt ATAG

Het begin van iets moois

Een tv-kok moet tijdens live televisie kunnen vertrouwen op betrouwbare apparatuur. En daarom is de samenwerking tussen ATAG en Caspar Bürgi eigenlijk voor de hand liggend. Caspar zal op televisie te bewonderen zijn terwijl hij prachtige en smaakvolle gerechten bereidt met ATAG kookapparatuur.

Interactie met kookliefhebbers

Mensen vinden het mooi als ik ze tips geef. Hoe kan het makkelijker, hoe kan ik dat sneller bereiden, hoe kan ik het leuk aankleden, hoe wordt de smaak beter? Als ik dat soort vragen met enkele simpele tips kan ondervangen, dan is dat natuurlijk geweldig! Ik krijg dan te horen: Oh werkt dat zo? Dat valt eigenlijk best mee! Het heeft niets mystieks en dat is prima.

Een man en z'n keuken

Ik zie een opvallende trend. 'De man' voelt zich steeds meer op zijn gemak in de keuken. Dat betekent dat apparatuur ook sterk en robuust moet zijn. Het oergevoel heeft zijn intrede gemaakt in de Nederlandse keuken. Een man moet denken: ik heb nu een Fusion Volcano wokbrander, daarmee kan ik alles in de fik steken wat ik wil. Exact die sfeer moet een keuken uitstralen.

ATAG is kwaliteit

Ik ben Zwitser, dus ik hou van degelijke producten en van innovatie. Spullen die lang meegaan en die gewoon goed werken. ATAG heeft dat allemaal in huis. Ik vind het cool om mij aan zo'n merk te verbinden... Het is Nederlands en juist daardoor zó waardevol. Zwitsers kopen als het even kan Zwitserse producten. Daar moeten we in Nederland ook naar toe. Trots zijn op Dutch Design. Nederlandse producten doen echt niet onder voor de befaamde Duitse degelijkheid.

Caspar burgi | ATAG | atag-be