Dag iedereen,
Ik weet het, het is hartje winter, het is koud en ik stel je een taart met frambozen en limoen voor. Wat een zot idee ! Maar mijn dochter Zoé vraagt er al weken naar en als Zoé iets wil dan krijgt Zoé het (maar gelukkig niet altijd) . Welke mama zou ik zijn als ik haar dit pleziertje niet gun terwijl ik haast elke dag wel taart maak. Ja, ik geef toe. Ik ben dus gezwicht.
En zeg nu zelf , een fris stukje frambozentaart na een stevige portie winterkost gaat er toch beter in dan een groot stuk chocoladetaart.
Het recept is simpel en alles wat eenvoudig is, is handig, niet ?
Ik heb altijd al gedroomd van een taart met ‘de perfecte cuisson’. Tot voor kort, dacht ik dat geen enkele oven in staat zou zijn om dit mirakel uit te voeren. Maar sinds ik de capaciteiten van mijn ATAG-oven ontdek heb, moet ik mijn mening grondig herzien.
Nee, grapje ! Mijn oven heeft geen magische krachten maar hij is gewoon goed voorzien van functies waarmee je heel veel kan doen. Bovendien zijn de graden die hij aangeeft ook heel precies en heb ik altijd uniforme bakresultaten. Het bewijs kan je met je eigen ogen zien op de deze foto (en ik zweer je dat de foto niet getrukeerd is. Ik vind dit gewoon ongelooflijk !
Vaak vragen lezers mij advies over wat ik een goede oven vind, ik hoop dat het delen van mijn ervaring over deze fantastische ovens waar ik 1OO% overtuigd ben voor zich spreekt !