Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Matrix maakt van uw keuken een belevenis

Matrix staat voor een uitgebreide collectie apparatuur, met hoogwaardige functionaliteit in een uiterst stijlvolle omgeving. Hiermee kunt u uw keuken volledig naar wens samenstellen voor een maximale kook-en keukenbeleving. Kiest u voor de robuuste MATRIX-lijn, dan heeft u de luxe om de kleur te kiezen die het beste bij uw smaak en interieur past. De MATRIX-lijn bestaat namelijk uit de kleuren: RVS, het matzwarte grafiet en Black Steel.

 

Black Steel

Een materiaal dat naadloos aansluit in uw keuken en toch een aantrekkelijk accent toevoegt. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. De nuances worden bepaald door de lichtinval en de diepe borsteling die fraaie highlights naar boven brengt. Door de duidelijk gedefinieerde donkere kleur en het aanpassingsvermogen aan de omliggende kleuren en lichtomstandigheden gaat het materiaal mee in haar omgeving.

Bekijk de Matrix Black Steel collectie

RVS

Roestvrijstaal is een klassiek en tegelijkertijd modern metaal. Gebaseerd op de professionele keuken geeft het een hoogwaardige en tijdloze look aan de keuken. Het geborstelde glanzend grijs van het RVS reflecteert licht op een fraaie zachte wijze. Het zorgt voor een helder accent in vele stijlen keukens.

Bekijk de Matrix RVS collectie

Grafiet

Grafiet is een fraaie matzwarte kleur met een zacht karakter. Dit maakt het een kleur die geen harde contrasten oplevert, maar juist harmonieert en past in vele keukenstijlen. Het metaal van de massieve handgreep en de regelknoppen balanceren het zwart met een mooie highlight.

Bekijk de Matrix Grafiet collectie

ATAG Matrix maakt van uw keuken een belevenis | atag-be