 
         
        Ingrediënten
Look, sjalot, venkel, chorizo, zeeduivel, fregola, kokkels, venkelbolletjes, olijfolie, peper en zout, kippenfond, kersttomaat, lamsoor, zeekraal, limoen
Venkel
	-Zet het ovenrooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor op stand sous vide 90°.
	-Snij de groene uiteinde van de venkel.  Bewaar deze voor het aanzetten van het stoofpotje. 
	-Breng de venkelbolletjes op smaak met olijfolie, peper en zout. 
	-Doe de venkel in een vacumeerzak en trek deze vacuüm in de vacumeerlade.
.	-Leg het pakje met de venkel op de geperforeerde stoomschool en zet deze in het midden van de oven.
	-Stoom deze sous vide gedurende 8 a 11 minuten op 90°. 
	-Ga ondertussen aan de slag met de bereiding van het stoofpotje.
Stoofpotje
	-Verwarm het stoofschaaltje zachtjes voor op de kookplaat.
	-Snij de look, sjalot, het venkelgroen en de chorizo in kleine stukjes.
	-Stoof dit met een scheutje olie aan.
	-Voeg de fregola toe, stoof dit even mee.
	-Bevochtigen met kippenfond laat dit enkele minuutjes minuten zachtjes laten koken.
	-Wanneer de venkel in de combi stoomoven ( stand sous vide ) gegaard is haal je deze uit de oven.
	-Zet het ovenrooster in het midden van de oven en warm de oven voor op stand combi-stoom stand 2 vocht 175°.
	-Voeg nu de stukken zeeduivel, kersttomaat, mini venkel, lamsoor en zeekraal toe aan het stoofpotje.
	-Zet de schaal met de aangegaarde ingrediënten in het midden van de oven en gaar deze gedurende 6 tot 8 minuten op stand 2 vocht 175 °
	-Voeg daarna de kokkels toe. Gaar deze nog ongeveer 2 minuutjes mee. In ieder geval tot de schelpjes open gaan
Afwerking
	-Garneer het stoofpotje af met de rauwe zeegroentjes, klein beetje grof zout, peper en zeste van limoen.
Eet smakelijk!