Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Kabeljauw met mosselen en venkel

Een lekker fris gerechtje tijdens een koudere periode moet ook kunnen vindt Chef Melchior. Dit heerlijk visgerechtje met kabeljauw, mosseltjes, verschillende soorten venkel en afgewerkt met een exotische jus op basis van vadouvan is een écht toppertje.

Ga naar recept

Risotto met boschampignons en truffel

Een heerlijk en simpel winters gerechtje, die stevig vult! Chef Melchior brengt u deze keer een risotto bereidt op non-traditionele wijze en met lekkere boschampignons. Als dat nog niet genoeg was pimpt hij het gerechtje nog eens extra op met truffel, hemels!

Ga naar recept

Duif met gepofte peterseliewortel

Een gerechtje die deze keer iets meer delicaatheid vergt, maar dat meer dan waard is. Sterrenchef Gilles Melchior stelt u rosé gebakken duivenfilet, gecombineerd met bimi en gepofte peterseliewortel voor. Als basis zorgen onze duxelles van verschillende boschampignons voor de ideale smaakmaker in het gerecht, smakelijk!

Ga naar recept

Tom kha kai met krab

De Oosterse passie van chef Melchior komt nogmaals bovendrijven in deze Tom kha kai versie met krab. Een pittig gerechtje vol heerlijke aroma's, waarbij alles in het teken staat van de smaak van onze krab. Een pareltje, zowel voor de smaakpapillen als voor het oog!

Ga naar recept

Kalfszwezerik met schorseneren

Deze Vlaamse klassieker mag niet ontbreken in het repertoir van Chef Gilles Melchior. Krokant gebakken kalfszwezerik, gecorseerd witloof en een heerlijk sausje van mimolettekaas. Wanneer het écht koud en druilerig weer is, zal je zeker warmlopen voor deze lekkere winterkost.

Ga naar recept

Gegrilde coquilles met prei en aardappel

Of je ze nu coquilles of sint-jacobsvruchten noemt, ze blijven even heerlijk smaken! Chef Melchior is nog eens langsgegaan bij de visboer en heeft voor de liefhebbers enkele overheerlijke exemplaren meegebracht om lekker te grillen. Het zachte, witte vlees van onze coquilles combineren we met een heerlijke aardappelpuree en gegrilde prei. Smakelijk!

Ga naar recept

Knolselder met dashi saus

Eens iets helemaal anders, moet chef Melchior gedacht hebben toen hij dit receptje uitwerkte. Een groentengerecht met maar één ingrediënt in de spotlights. Hij brengt ons een uniek gerechtje op basis van knolselder met leuke Aziatische invloeden. Puur, lekker én gezond!

Ga naar recept

Bisque van schaaldieren met zure room

Een eenvoudig gerecht, maar wel eentje die boordevol smaak zit. Chef Melchior serveert je een romig soepje van schaaldieren, of ook wel bisque genoemd. Met ingrediënten als kreeft, langoustines en grijze garnaaltjes, wanen we ons met iedere slurp wat meer in de zevende hemel.

Ga naar recept

atag-be