Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Experience Center

Atomveldstraat 10
9450 Denderhoutem
Tel. +3253806208

Op een boogscheut van Aalst vind je het gloednieuwe ‘ATAG-Experience Center’. Op en top beleven en culinair genieten, is wat je er optimaal kan doen. In een sfeervol ingerichte keuken laten onze huiskoks je op een actieve manier kennis maken met de mogelijkheden van de ATAG-toestellen. Rust en ruimte, met zicht op een mooi stukje natuur geeft deze locatie extra uitstraling.

Culinair Center Fox Flambé

Ezelstraat 69
8000 Brugge

Midden in het historische hart van Brugge kan je terecht bij de verfijnde kookstudio, Fox Flambé. Gastheer Tom De Vos toverde deze unieke locatie om tot een culinaire ontmoetingsplek. De open keuken kreeg een industriële look en nodigt uit om gezellig aan te schuiven. Kortom Culinair Center Fox Flambé is een ideale uitvalsbasis om onze huiskoks aan het werk te zien.

Culinair Center BergHOFF

De Weven 3
3583 Paal

Zoek je een locatie regio Limburg – Vlaams Brabant dan kan je terecht bij BergHOFF. Met plezier ontvangt het gerenommeerde merk van keukenaccessoires jou in hun perfect uitgeruste keukenstudio. Het Culinair Center BergHOFF is een mooi én gezellig kader om samen met onze huiskoks de ATAG-toestellen ten volle te ontdekken.

Culinair Center Qualivino

Antwerpsesteenweg 497
2500 Lier

Lier is sinds jaar en dag de vaste stek van de familiale wijninvoerder Qualivino. Hun authentieke zaak vormt zo een gedroomde locatie voor onze kookdemo’s. In de goed uitgeruste kookstudio laten onze huiskoks de ATAG-toestellen helemaal toe hun recht komen. Vanop de eerste rij genieten met een goed wijntje erbij, is wat je bij Culinair Center Qualivino als de beste kan doen.

 

Démonstration Culinaire | ATAG | atag-be