Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Header Idris.jpg

De keuken van de semi-pro Idris

Idris omringt zich graag met goede kwaliteit en verfijnd design. Dan voelt hij zich op zijn gemakt. Het geeft hem overzicht, comfort en controle. Zo is het ook in zijn keuken. Idris beheerst veel verschillende kooktechnieken en dat vraag het nodige van zijn kookapparatuur.

Idris kookt op apparatuur uit de MAGNA-lijn. Deze designlijn blinkt uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnenspel. Functionaliteit en design komen prachtig samen.

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De naam zegt het al. Deze inductiekookplaat heeft een geïntegreerde afzuiging. Creëer een open keuken zoals deze is bedoeld en ervaar onbeperkt vrij zicht tijdens het koken. Met twee flexibele Bridge Zones combineert u eenvoudig twee kookzones tot één groot kookoppervlak. Zo heeft u genoeg ruimte om zich culinair uit te leven. Ook met grotere pannen en speciaal geschikt voor de Teppan Yaki en grillplaat!

Ontdek meer over deze kookplaat

Combi-stoom oven

Stomen is bijzonder geliefd bij topchefs en hobbykoks. Met de ATAG combi-stoomoven haalt u de perfecte stoomoven in huis. Stomen op lage druk maakt het mogelijk meerdere ingrediënten tegelijk te stomen zonder smaakoverdracht en zonder het risico dat iets overgaar wordt.

Ontdek meer over combi-stoomovens

Oven met geïntegreerde magnetron

Een zeer praktisch toestel is de oven met geïntegreerde magnetron. Deze oven bevat alle gangbare ovenfuncties waarmee u echt goed kunt bakken. Toegevoegd daaraan is een geïntegreerde magnetron met maar liefst 1000 W vermogen.

Ontdek meer over ovens met geïntegreerde magnetron

Vacumeerlade

Met de MAGNA-vacumeerlade komen nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik: vacumeer bijvoorbeeld vlees, al dan niet gemarineerd, om dit vervolgens sous-vide te garen in de combi-stoomoven. Het unieke is dat vacumeren nu op compact formaat kan, gewoon in de afmeting van een 15 cm lade! Dit betekent dat de vacumeerlade samen met een 45 cm apparaat in een 60 cm nis past.

Ontdek meer over de vacumeerlade

De MAGNA-koffiemachine

Een inbouwkoffiemachine de ultieme luxe als onderdeel van de droomkeuken. Dit product heeft alles wat u mag verwachten. De bediening geschiedt door een TFT touchscreen. Het menu begeleidt u naar uw persoonlijke keuze voor uw favoriete kopje koffie.

Ontdek meer over de koffiemachine

De keuken van de semi-pro Idris | ATAG | atag-be