Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De lekkerste bloemen

Bloemen staan prachtig bij een gerecht. Maar daarnaast zorgen ze ook voor extra smaaksensaties. Let erop dat u eetbare bloemen gebruikt. De bloemen van de bloemist zijn gespoten en daardoor niet geschikt.

Goudsbloem

boterzacht en pittig

Goudsbloem staat ook wel bekend als calendula. De bloemen zijn niet erg uitgesproken van smaak en zorgen vooral voor een mooie afwerking van een gerecht.

Viooltjes

lichtzoet en zacht

Van viooltjes kun je zowel de bloemblaadjes als het sappige blad gebruiken. De bloemblaadjes worden vaak gebruikt om taarten mee te versieren, maar kunnen ook prima mee in een salade.

Lavendel

bitterzoet

Met lavendel krijgt uw gerecht meteen de smaak van de Provence. U kunt zowel de bloemetjes als de takjes eten. De bloemetjes zijn milder van smaak.

Rozen

vol en zoet

Rozen geven een gerecht een sensuele en romantische smaak. Van rozen kun je alleen de blaadjes gebruiken.


Oost-Indische kers

fris, kruidig en pittig

De blaadjes van de Oost-Indische kers smaken naar tuinkers. De meeldraden en stampers kunnen ook gegeten worden en zorgen voor een prikkelende sensatie op uw tong.

De lekkerste bloemen | atag-be