Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Claartje is voor ons weer haar ATAG keuken ingedoken en heeft weer een prachtig gerecht uit haar 3-in-1 oven getoverd. Indruk maken met culinaire creaties is geen enkel probleem met deze oven, want met één druk op de knop kiest u een automatisch programma en de rest gaat vanzelf. In deze programma’s worden meerdere ovenfuncties met elkaar gecombineerd wat zorgt voor het beste resultaat voor het betreffende gerecht.

De 3-in-1 oven, een echte ‘kookrobot’

Claartje is volop aan het experimenteren in haar nieuwe ATAG keuken. En dat met name haar 3-in-1 oven, welke naar eigen zeggen een ‘kookrobot’ is. Want met één druk op de knop selecteert u een automatisch programma waarbij er een aaneengeschakeld programma wordt doorlopen, hier heeft u dus verder geen omkijken naar. Voor de plaattaart die Claartje maakte is het programma ‘Quiche’ gebruikt. Dit is één van 143 automatische programma’s waarover de 3-in-1 oven beschikt, dus zelfs de minder experimentele thuiskoks kunnen met één druk op de knop heerlijke gerechten uit de oven toveren.

Lees meer

Plaattaart uit de 3-in-1 oven

Deze keer heeft Claartje een heerlijke plaattaart met biet en geitenkaas in haar 3-in-1 oven gemaakt. De bieten heeft ze vooraf zelf gestoomd in ca. 10 minuten. Met behulp van het stoomprogramma voor rauwe groente gebruikt de oven de vooraf ingestelde instellingen. Het automatische programma ‘Quiche’ combineert een heteluchtprogramma met een klein beetje stoom en aan het einde een minuut de grillstand. Dit is de perfecte garing voor quiche of een plaattaart met een eimengsel.

Lees meer

Meer weten over de 3-in1 oven?

Bent u een kok die graag experimenteert? Die met één apparaat wil kunnen bakken, stomen en verwarmen? Dan is de 3-in-1 oven van ATAG uw oven. Door de verschillende functies te combineren (bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven), is deze 3-in-1 oven eigenlijk een 5-in-1 oven. Door de vele mogelijkheden en geavanceerde bediening, maakt u elk gerecht dat u voor ogen heeft. Daarbij past hij ook nog eens prachtig in de modernste keukens

Ontdek de 3 in 1 oven

atag-be