Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Brenda haar klassiekers zijn toch wel ovenschotels. Op haar blog komen recepten voor verschillende variaties van ovenschotels voorbij. Het recept voor deze kip fajita ovenschotel is een echte must om eens te maken als je van ovenschotels, wraps, een krokant korstje en veel gesmolten kaas houdt! En niet geheel onbelangrijk, deze ovenschotel is eenvoudig te maken in de ATAG 3-in-1 oven. 

 

 

De ATAG 3-in-1 oven

De 3-in-1 oven is voor Brenda onmisbaar in haar keuken. Veel van de recepten die zij bereidt komen uit de oven. De ATAG 3-in-1 oven is een ideale toevoeging in haar keuken. Deze 3-in-1 oven is namelijk een magnetron, oven én volwaardige stoomoven in één. Brenda maakt van elke functie veelvuldig gebruik.

Lees hier Brenda haar ervaring met de 3-in-1 oven

Het recept

Deze ovenschotel gaat maar liefst twee keer de 3-in-1 oven in. Eén keer om de kip met de groenten te roosteren en vervolgens de hele wrapschotel om lekker krokant te bakken. Door eerst de kip en groenten te roosteren zorg je ervoor dat de kip en groenten al voorgegaard zijn voor ze in de wraps worden verpakt. Benieuwd naar de rest van het recept?

Bekijk het recept

Meer weten over de 3-in-1 oven?

Wilt u graag groots uitpakken, maar vindt u gebruiksgemak ook belangrijk? Dan is de 3-in-1 oven ATAG écht iets voor u. Deze oven heeft een inhoud van maar liefst 50 liter en is daarmee de grootste in zijn soort. En in de multifunctionele oven kunt u, naast smaakvol bakken en gezond stomen, ook nog eens snel iets opwarmen. De 3-in-1 oven van ATAG is extra groot, maar past in iedere keuken.

Ontdek de 3-in-1 oven

Een typisch Brenda Kookt! gerecht | atag-be