Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Brenda haar klassiekers zijn toch wel ovenschotels. Op haar blog komen recepten voor verschillende variaties van ovenschotels voorbij. Het recept voor deze kip fajita ovenschotel is een echte must om eens te maken als je van ovenschotels, wraps, een krokant korstje en veel gesmolten kaas houdt! En niet geheel onbelangrijk, deze ovenschotel is eenvoudig te maken in de ATAG 3-in-1 oven. 

 

 

De ATAG 3-in-1 oven

De 3-in-1 oven is voor Brenda onmisbaar in haar keuken. Veel van de recepten die zij bereidt komen uit de oven. De ATAG 3-in-1 oven is een ideale toevoeging in haar keuken. Deze 3-in-1 oven is namelijk een magnetron, oven én volwaardige stoomoven in één. Brenda maakt van elke functie veelvuldig gebruik.

Lees hier Brenda haar ervaring met de 3-in-1 oven

Het recept

Deze ovenschotel gaat maar liefst twee keer de 3-in-1 oven in. Eén keer om de kip met de groenten te roosteren en vervolgens de hele wrapschotel om lekker krokant te bakken. Door eerst de kip en groenten te roosteren zorg je ervoor dat de kip en groenten al voorgegaard zijn voor ze in de wraps worden verpakt. Benieuwd naar de rest van het recept?

Bekijk het recept

Meer weten over de 3-in-1 oven?

Wilt u graag groots uitpakken, maar vindt u gebruiksgemak ook belangrijk? Dan is de 3-in-1 oven ATAG écht iets voor u. Deze oven heeft een inhoud van maar liefst 50 liter en is daarmee de grootste in zijn soort. En in de multifunctionele oven kunt u, naast smaakvol bakken en gezond stomen, ook nog eens snel iets opwarmen. De 3-in-1 oven van ATAG is extra groot, maar past in iedere keuken.

Ontdek de 3-in-1 oven

Een typisch Brenda Kookt! gerecht | atag-be