Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Inductiekookplaten, de ultieme alleskunners

Sommige koks kunnen niet kiezen en willen het allemaal, het liefst in één keer. Zachtjes sudderen, krachtig bakken en grillen, en dat zelfs op twee Bridge Induction kookzones tegelijk.

Inductiekoken is de snelste manier van koken en heeft bovendien slimme en vooruitstrevende elektronische bediening en functies. Samengebracht in mooie ontwerpen, uitgevoerd in het krasbestendige en slijtvaste vitrokeramisch glas.

Inductie met geïntegreerde afzuiging

Met de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging zijn prachtige keukenontwerpen mogelijk, zowel in wand- als eilandopstelling. Door het ontbreken van een hangende afzuigkap, is een harmonieuze oplossing gecreëerd. De combinatie van de vrije zichtruimte, het sociale aspect en de ruimte om je culinair uit te leven kan gerust ideaal worden genoemd.

Bridge Induction

Pakt u het graag groots aan? Dan is deze inductiekookplaat met rechthoekige kookzones die gekoppeld kunnen worden het overwegen waard. Met een druk op de knop ontstaat er één royale kookzone van 22 x 40 cm. Dat geeft u alle ruimte om vis te bereiden in een langwerpige pan, of te grillen op een Teppan Yaki plaat. De omtrek van de kookzones zijn duidelijk aangegeven. Binnen dit grote vlak kunt u uw pannen flexibel op elke plek zetten.

Iris Slide Control®

De juiste warmte op het juiste moment is essentieel voor het slagen van een gerecht. Met ATAG’s unieke Iris Slide Control® kunt u voor elke kookzone het gewenste vermogen instellen. Nauwkeurig, intuïtief en snel, een lichte veeg van de vingertoppen met de klok mee. De LED-lampjes onder de Iris Slider geven meteen aan wat er gebeurt. In het midden van de slider wordt de vermogensstand met een cijfer weergegeven. U kunt kiezen uit 12 warmtestanden en daarbovenop nog de supersnelle boost-stand. De Iris Sliders zijn in dezelfde layout aangebracht als de kookzones, als het ware een cockpit, waardoor in één oogopslag te zien is welke slider voor welke kookzone is.

Download de brochure

Download hier de brochure

Inductiekoken | ATAG | atag-be