Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De culisensor of kernthermometer

Voor exacte bereiding van producten is de kernthermometer vooral bekent. Voor de functie regenereren/opwarmen is de kernthermometer ook erg handig. Zo weet je altijd dat het gerecht dat je opwarmt de juiste temperatuur heeft

Hoe gebruik je de kernthermometer?

• Vul het waterreservoir met voldoende water
• Verwarm de oven voor op 100℃ 100% stoom
• Verdeel het gerecht zo dat je veel oppervlakte creëert, dit geld vooral voor compacte producten.
• Steek de kernthermometer midden in het gerecht zodat de pin de kern van het gerecht bereikt.
• Als de oven voorverwarmd is plaats je het gerecht op het middelste niveau in de oven.
• Steek de kernthermometer in de aansluiting aan de rechterkant in de oven.
• Kies vervolgens in het linker icoontje de ovenfunctie “regenereren” en stel daarna de gewenste kerntemperatuur in. De gewenste temperatuur is afhankelijk van het product maar zal meestal boven de 60℃.
• Als je alles juist hebt ingesteld kunt je het programma starten.
• Op het display wordt vervolgens links bovenin de temperatuur van de oven weergegeven met daaronder de ingestelde temperatuur. Rechts bovenin staat de huidige kerntemperatuur met daaronder de door u ingestelde kerntemperatuur. Als deze temperatuur bereikt is zal de oven zichzelf automatisch uitschakelen.

Braden met de culisensor | ATAG | atag-be