Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG Connect Life app

ATAG Connect Life is een digitaal platform dat de dagelijkse kook- en eetmomenten via een handige app met de keukenapparatuur van ATAG verbindt. Zo biedt deze app toegang tot recepten, gebruiksaanwijzingen, tips en tricks en allerhande inspiratie, maar bovenal tot bediening en monitoring van de apparaten op afstand. Alles is erop gericht om u te ondersteunen, waarbij u zelf de controle behoudt. Zo willen wij het leven in de keuken nog leuker en makkelijker maken.

Bekijk de ATAG Connect Life video

Hoe het werkt

De eerste serie van ‘connected’ apparatuur bestaat uit diverse apparaten van de MAGNA-serie: combi-stoomovens, inductiekookplaten, afzuigkappen en koelkasten. Deze zijn verkrijgbaar met een Wifi-module en een licht aangepaste bediening die is voorbereid op de connectivity features. Door de Wifi-module worden de apparaten met de Wifi-router verbonden. Deze heeft een unieke code zodat alleen u en andere geregistreerde gebruikers toegang hebben. U downloadt de ATAG Connect Life app, waarop u zich registreert en vervolgens verbindt u de app met de connected apparaten. Vanaf dat moment bent u voorzien van alle gemakken van ATAG Connect Life.

Tips & Tricks

Wij geven u graag enkele praktische Tips en Tricks. Bijvoorbeeld over het gebruik van stoomschalen of een culisensor in uw oven.

Bekijk de Tips & Tricks

Wizards

Op welke plek in de koelkast bewaar ik het beste verse producten? Welke instelling heeft de afzuigkap nodig om de ruimte te verfrissen? Welke menu-opties kent een inductiekookplaat? Wij hebben diverse interactieve wizards voor u ontwikkeld om u te helpen met alledaagse vragen in uw keuken.

Bekijk de wizards

Recepten

Om het beste uit uw apparatuur te halen, vindt u binnen ConnectLife volop inspiratie waarmee u optimaal gebruik maakt van bijvoorbeeld uw combi-stoomoven. Van kooktechnieken als sous-vide, alles wat u moet weten over bepaalde ingrediënten, tot aan heerlijke recepten.

lees meer

ConnectLife global

ConnectLife is een smart home platform dat apparatuur van verschillende merken van de Hisense groep combineert. Door samen te werken met verschillende partijen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bekijk hier de website

Connect Life | atag-be