Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

kookplaten

MAGNA kookplaten
Perfectie over de volle breedte

ATAG kookplaten

Natuurlijk, elk onderdeel van een goede keuken telt. Maar het draait om de kookplaat. De plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, technieken en recepten. Daarom geven we u juist hier de ruimte. Een beetje kok werkt tenslotte met meerdere pannen tegelijk. Dus of u nu gaat voor gas, inductie, keramisch of zelfs een combinatie, elk ontwerp nodigt uit tot intensief gebruik.

Kies voor langdurig kookplezier

Elke techniek z’n voordelen

Koken op inductie

Kies voor maximaal kookoppervlak en maximale bewegingsvrijheid in de keuken.

Onze inductietechniek geeft een zeer constante temperatuur, waardoor zachtjes sudderen én bakken op hoge temperaturen perfect gaat. De snelheid van koken op inductie is ongeëvenaard, en -niet onbelangrijk- onze kookplaten maakt u in een handomdraai schoon.

Bekijk alle inductiekookplaten

Koken op gas

De klassieke keuze voor wie graag kookt op een felle hittebron die haarfijn te regelen is. En een kwalitatieve keuze. Want onze kookplaten zijn letterlijk gemaakt voor Nederlands aardgas. Dus mag u de beste prestaties verwachten van het apparaat waar u ook topprestaties mee levert.

Bekijk alle gaskookplaten

Keramisch koken

Veilig koken zonder poespas op een kookplaat die makkelijk schoon te houden is?

Dan is koken op een keramische plaat een uitstekende keuze. Wij bieden een complete, doordachte lijn met slimme functies en vertrouwde kwaliteit. De handige indeling van kookzones, en de tweekleurige bedrukking maken deze kookplaten óók voor het oog aantrekkelijk.

Bekijk alle keramische kookplaten

Kookplaten | Atag | root | atag-be