Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Wijnklimaatkasten

DE KAST DIE JE WIJN VERDIENT

Genieten van een prachtig glas wijn is het resultaat van een delicaat proces. Het ware karakter komt pas volledig naar voren als de wijn wordt geserveerd op de perfecte temperatuur. Uiteraard nadat deze heeft kunnen rusten op de juiste temperatuur bij een ideale luchtvochtigheid, beschermd tegen trillingen en UV licht. De professionele ATAG Wijnklimaatkast brengt de magie van een ervaren sommelier binnen handbereik van elke wijnliefhebber.

  Filters X
  Show filters  
Toon filters Verberg filters
 • Place pour 190 bouteilles

  3 zones climatiques, réglables de 5ºC à 20ºC

  ConnectLife: intégration Vivino

Adviesprijs € 7.749,-

 • place pour 261 bouteilles

  1 zone climatique, réglable de 5ºC à 20ºC

  verre isolant avec revêtement UV

  Intégration Vivino : découvrez toutes les informations sur le vin en scannant l'étiquette avec l'application ConnectLife

  commande sécurité enfants

Adviesprijs € 5.649,-

 • 2 zones climatiques, réglables de 5ºC à 20ºC

  Place pour 38 bouteilles (0,75 l bordeaux)

  ConnectLife: intégration Vivino

Adviesprijs € 3.149,-

Vind een dealer bij jou in de buurt

Caves à vin | atag-be